Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Kotimaiset Pipot

Kotimaiset pipot ovat lämmin ja persoonallinen liikelahja. Laadukkaat VAI-KO:n merinovillapipot omalla logolla on saatavilla ainoastaan meidän kauttamme. Nämä Suomessa valmistetut 100% luomumerinovillapipot voidaan personoida omalla logollasi, tehden niistä erinomaisen valinnan edustavan ja mieleenpainuvan liikelahjan tarpeisiin. Valittavanasi on useita merkkausvaihtoehtoja, kuten kudotut kangasmerkit, keinonahkamerkit ja ekologiset korkkimerkit. Valitse kotimainen laatu ja personoi pipo yrityksesi ilmeellä Vannon kautta.

Etusivu

/

Kotimaiset Liikelahjat

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi