Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Kotimaiset Liikelahjat

Kotimainen liikelahja on erinomainen valinta kun haluat yllättää asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi perinteisellä, suomalaisella tuotteella. Kotimaiset liikelahjat on valmistettu Suomessa ja monet näistä lahjoista viestivät suomalaisuudesta ja sopivat siksi erinomaisesti esimerkiksi ulkomaisiin liiketapaamisiin tai ulkomaalaisille yhteistyökumppaneille annettaviksi.

Kotimaisista liikelahjoista meiltä löytyy mm. retkeilystä ja ulko-ilmasta kiinnostuneille sopivat laadukkaat kotimaiset VAI-KO-pipot.

Miksi hankkia kotimainen liikelahja?
- voit esitellä suomalaista osaamista
- tuet kotimaisia yrittäjiä
- ilahdutat lahjan saajaa omaperäisellä lahjalla

Useissa ulkomaissa arvostetaan suomalaisia tuotteita, etenkin Venäjällä, Japanissa sekä Kiinassa. Mikäli olet kiinnostunut oppimaan lisää liikelahjojen ostamisesta eri maihin, suosittelemme että tutustut blogiimme.

Alta löydät valikoimamme kotimaisia liikelahjoja.

Kotimaiset liikelahjat

Etusivu

/

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi