Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Kynät

/

Metallikynät

/

Infinity. Inkless-kynä, Jossa On Metalliseoskärki Natural
Infinity. Inkless-kynä, Jossa On Metalliseoskärki Natural
Infinity. Inkless-kynä, Jossa On Metalliseoskärki Natural
Infinity. Inkless-kynä, Jossa On Metalliseoskärki Natural

hi!dea™

INFINITY. Inkless-kynä, jossa on metalliseoskärki

158471

INFINITY-kynä on ympäristöystävällinen valinta yrityslahjaksi. Bamburunkoinen musteeton kynä metalliseoskärjellä kirjoittaa pitkään ilman teroitusta. Pyyhittävä jälki. Tampopainatus ja laser-personointi. Luonnonmukainen design, Ø8 x 138 mm. Tilaa INFINITY ja tue kestävää kehitystä!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Natural

Infinity. Inkless-kynä, Jossa On Metalliseoskärki Natural

Määrä

kpl

212,50 €

Infinity bambukynä metalliseoskärjellä yrityksen ympäristöystävälliseksi mainoslahjaksi

Infinity-kynä on ympäristöystävällinen ja kätevä ratkaisu niin toimistoon, kotiin kuin kouluunkin. Tämä musteeton bambukynä soveltuu erinomaisesti muistiinpanojen tekemiseen, piirtämiseen ja luonnosteluun. Kestävän metalliseoskärjen ansiosta Infinity-kynä on pitkäikäinen ja monikäyttöinen valinta jokapäiväiseen käyttöön. Lisäksi se on tyylikkään minimalistinen mainoslahja, joka sopii monenlaisille kohderyhmille.

INFINITY-kynät - Ekologiset mainoslahjat yrityksesi näkyvyyden parantamiseen

INFINITY-kynä on ympäristöystävällinen ja pitkäkestoinen mainoslahjavaihtoehto. Bambusta valmistettu runko ja grafiittia sisältävä metalliseoskärki takaavat kestävyyden ilman teroitustarvetta. Musteeton kynä sopii erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat viestiä ekologisuutta. Tampopainatus ja lasermerkintä mahdollistavat yrityksen logon näkyvyyden. INFINITY on tyylikäs ja kestävä valinta, joka jättää positiivisen vaikutelman.

Kynän painatus logollasi - valkoinen bambu-metalliseoskynä

Ikuista yrityksesi brändi tyylikkäästi INFINITY-kynällä. Painata logosi tai iskulauseesi kynän pintaan ja valitse väritys, joka sopii yritysilmeeseesi. Tämä ympäristöystävällinen bambu-metalliseoskynä on pitkäkestoinen mainostuote, joka muistuttaa yrityksestäsi joka kirjoituskerralla. INFINITY-kynä on täydellinen valinta niin tapahtumiin kuin jokapäiväiseen käyttöön. Tilaa omasi jo tänään ja anna brändisi näkyä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi