Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Tekniset Hupparit

/

Graphix Granada Sininen
Graphix Granada Sininen

Graphix

Graphix Granada

115241

Laadukas ja tyylikäs Graphix Granada -treenipusakka, jossa pehmeä sisäpinta ja käytännölliset yksityiskohdat. Saatavilla miesten ja naisten malleina sinisessä, harmaassa ja mustassa. Valmistettu joustavasta ja kestävästä materiaalista. Helppo brodeerata tai painattaa yrityksesi logolla. Täydellinen valinta yrityslahjaksi tai työvaatteeksi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Sininen

Graphix Granada Sininen
Graphix Granada Harmaa
Graphix Granada Musta

Määrä

kpl

590,00 €

Graphix Granada treenipusakka omalla painatuksella

Graphix Granada -huppari sopii erinomaisesti yrityslahjaksi, henkilöstön työvaatteeksi tai seurojen ja yhdistysten yhtenäiseksi asuksi. Tyylikäs ja laadukas tekninen huppari on monikäyttöinen valinta niin sisä- kuin ulkoliikuntaan, vapaa-aikaan ja edustuskäyttöön. Brodeeraa tai painata huppariin yrityksesi logo tai viesti ja anna lahja, joka näkyy ja muistetaan.

Graphix Granada -hupparit yrityksesi tunnettavuuden kasvattamiseen

Graphix Granada -treenipusakka on laadukas mainoslahja, joka yhdistää pehmeän materiaalin ja tyylikkään designin. Valmistettu joustavasta 95% polyesterista ja 5% elastaanista, pusakka on mukava päällä ja kestää hyvin kulutusta. Kontrastiväriset yksityiskohdat ja brodeerausmahdollisuudet jopa 200cm² kokoisena takaavat yrityksesi logon näyttävän esillepanon. Saatavilla miesten ja naisten malleina kolmessa trendikkäässä värissä.

Hupparit brodeerauksella ja painatuksella - tilaa omalla logolla

Graphix Granada -treenipusakat ovat täydellinen tapa tuoda yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi ja laadukkaasti. Painata logosi tai iskulauseesi pusakkaan haluamassasi koossa ja värissä, jotta se sopii täydellisesti yrityksesi ilmeeseen. Laadukas materiaali ja tyylikäs design tekevät Graphix Granadasta mainion valinnan niin työntekijöillesi kuin asiakkaillesikin. Tilaa omasi jo tänään ja anna brändisi näkyä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi