Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Kynät

/

Lyijykynät

/

Grafit Colour. Lyijykynä Sininen
Grafit Colour. Lyijykynä Sininen
Grafit Colour. Lyijykynä Sininen
Grafit Colour. Lyijykynä Sininen

hi!dea™

GRAFIT COLOUR. Lyijykynä

145240

GRAFIT COLOUR -lyijykynä on tyylikäs ja laadukas mainostuote. Puinen lyijykynä on saatavilla sinivalkoisena, ja siihen voidaan painattaa yrityksen logo tampopainatuksella tai UV-painatuksella. Kynän kompakti koko (11 x 175 x 7 mm) tekee siitä kätevän ja monikäyttöisen. GRAFIT COLOUR sopii erinomaisesti yrityslahjaksi tai promootiotuotteeksi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Sininen

Grafit Colour. Lyijykynä Sininen
Grafit Colour. Lyijykynä Valkoinen
Grafit Colour. Lyijykynä Punainen

Määrä

kpl

190,00 €

Grafit Colour sininen valkoinen puinen lyijykynä yrityksen logolla mainoslahjana

Grafit Colour -lyijykynä on monikäyttöinen ja tyylikäs mainostuote, joka sopii erinomaisesti yrityslahjaksi, messuille ja tapahtumiin. Tämä laadukas lyijykynä on kätevä valinta niin toimistoon, kouluun kuin kotiinkin. Puinen lyijykynä on saatavilla sinisessä ja valkoisessa värissä, ja siihen voidaan painattaa yrityksen logo tai viesti. Lyijykynät ovat käytännöllisiä mainoslahjoja, jotka jäävät varmasti käyttöön.

Grafit Colour -lyijykynät vahvistavat yrityksen brändiä

GRAFIT COLOUR -lyijykynä on laadukas puinen mainoslahja, joka sopii erinomaisesti yrityksesi näkyvyyden lisäämiseen. Tämä teroittamaton lyijykynä on kooltaan 11 x 175 x 7 mm, ja se on saatavilla sinisessä ja valkoisessa värissä. Valitse joko tyylikäs tampopainatus tai näyttävä UV-painatus, ja anna yrityksesi logon näkyä asiakkaillesi jokaisella kirjoituskerralla.

Lyijykynien painatus - tampo- ja UV-menetelmät

Vahvista yrityksesi brändiä tyylikkäällä GRAFIT COLOUR -lyijykynällä. Painata logosi tai iskulauseesi kynään laadukkaalla tampopainatuksella tai UV-painatuksella. Valitse kynän ja merkkauksen värit yrityksesi brändin mukaisesti. Ihanteellinen mainoslahja messuille, tapahtumiin ja jokapäiväiseen käyttöön. Osoita asiakkaillesi, että yrityksesi on aina läsnä ja valmis palvelemaan.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi