Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Termosmukit

/

Geo-termosmuki Musta
Geo-termosmuki Musta
Geo-termosmuki Musta
Geo-termosmuki Musta
Geo-termosmuki Musta
Geo-termosmuki Musta
Geo-termosmuki Musta

Unbranded

Geo-termosmuki

131784

Geo-termosmuki on oikea valinta, kun haluat antaa ilmeikkään ja huomiota herättävän mainoslahjan asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Termosmuki painatuksella ei pelkästään ole toimiva markkinointiväline, vaan myös parantaa yrityksesi ja sen sidosryhmien välistä suhdetta. Valitse liikelahja, joka kestää aikaa ja muistuttaa vastaanottajaa yrityksesi arvoista ja yhteistyön merkityksestä. Geo termosmuki on myös kohtuuhintainen vaihtoehto liikelahjaksi, tarjoten korkealaatuista ja hyödyllistä tavaraa maltillisin kustannuksin.

  • Painatustavat: laserkaiverrus, tampopainatus ja silkkipainatus
  • Värivaihtoehdot: Musta, harmaa, oranssi, valkoinen, sininen, punainen ja harmaa
  • Materiaali: ruostumaton teräs
  • Tilavuus: 350 ml

Geo-termosmuki omaa tuplaseinäisen vakuumirakenteen kuparieristyksellä, joka pitää juomasi kuumana 8 tuntia tai kylmänä 24 tuntia. Kätevä korkki, liukuu kiinni. Helppo täyttää.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Geo-termosmuki Musta
Geo-termosmuki Hopea
Geo-termosmuki Kupari
Geo-termosmuki Valkoinen
Geo-termosmuki Sininen
Geo-termosmuki Harmaa

Määrä

kpl

381,75 €

Käytännöllinen liikelahja - Termosmuki

Geo termosmukissa materiaalina on erinomainen ruostumaton teräs. Geo termosmukin tilavuus on 350 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi nautiskeluun. Geo termosmuki on sekä tyylikäs että kestävä, ja se tekee siitä erinomaisen mainoslahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Geo termosmuki - Yrityslahja, jolla on tarkoitus

Termosmuki on tarpeellinen mainoslahja, joka löytää paikkansa monen ihmisen päivittäisessä arjessa. Kun termosmukissa on yrityksen logo, mainoslause tai muu viesti, se luo jatkuvaa mainontaa brändillesi. Siten Geo termosmuki voi toimia hyvänä mainosvälineenä, kun lahjan vastaanottaja käyttää termosmukia työpaikalla, kotona tai reissuilla. Kun mukit jaetaan tiimille tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne vahvistavat yrityksen identiteettiä. Liikelahjana jaettu muki jää monesti käyttöön pitkäksi aikaa. Se merkitsee, että sen vaikutus ja näkyvyys jatkuvat kauemmin kuin monet muut mainoslahjat.

Kestävä ja korkealaatuinen painatus - Vanno mukit

Painatuksen avulla voit tehdä Geo termosmukista poikkeuksellisen yksilöllisen. Voit lisätä siihen yrityksesi logon, iskulauseen tai jopa henkilökohtaisen viestin, joka tekee liikelahjasta henkilökohtaisen ja vaikuttavan. Painatuksen avulla voit myös varmistaa, että yrityksesi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden elämässä, muistuttaen heitä aina yrityksesi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi