Lisäakut

Lisäakku / vara-akku varmistaa, että puhelimesta, tai tabletista ei lopu virta kesken päivän, tai viikonloppureissun. Edullisemmilla lisäakuilla voi ladata matkapuhelimen noin yhden kerran riippuen puhelimen akun koosta. Isompi lisäakku antaa virtaa useampaan latauskertaan ja isoimmilla lisäakuilla voidaan ladata tabletti täyteen tai puhelin 5-10 kertaa täyteen. Katso alta lisäakut, jotka voidaan painattaa tai laserkaivertaa yrityksesi logolla.

Huomasit ehkä, että lisäakkumme eivät ole markkinoimme edullisimpia. Tämä siksi, että edullisimmat lisäakut eivät täytä turva- ja laatuvaatimuksiamme. Meidän lisäakuissamme on mm. ylijännitesuoja, alijännitesuoja, oikosulkusuoja, ylikuumenemissuoja, A-luokan akut, luvattu kapasiteetti, luvattu teho, RoHS-sertifikaatti.

Lue lisää miksi edellämainitut asiat ovat tärkeitä ja miksi lisäakuista kannattaa maksaa hieman enemmän: Tämän takia lisäakusta kannattaa maksaa hieman enemmän

Etusivu

/

Elektroniikka

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Lisäakut ja vara-akut ovat nyt suosiossa, koska puhelinten akkujen kestävyys ei ole pysynyt niiden sähkönkulutuksen perässä. Lisäakku tuokin kaivattavan lisävirran, kun puhelimen tai tabletin akku on käymässä vähiin. Lisäakku, tai vara-akku on siksi käytännöllinen ja ajankohtainen liikelahja.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi