Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Lisäakut

Lisäakku / vara-akku varmistaa, että puhelimesta, tai tabletista ei lopu virta kesken päivän, tai viikonloppureissun. Edullisemmilla lisäakuilla voi ladata matkapuhelimen noin yhden kerran riippuen puhelimen akun koosta. Isompi lisäakku antaa virtaa useampaan latauskertaan ja isoimmilla lisäakuilla voidaan ladata tabletti täyteen tai puhelin 5-10 kertaa täyteen. Katso alta lisäakut, jotka voidaan painattaa tai laserkaivertaa yrityksesi logolla.

Huomasit ehkä, että lisäakkumme eivät ole markkinoimme edullisimpia. Tämä siksi, että edullisimmat lisäakut eivät täytä turva- ja laatuvaatimuksiamme. Meidän lisäakuissamme on mm. ylijännitesuoja, alijännitesuoja, oikosulkusuoja, ylikuumenemissuoja, A-luokan akut, luvattu kapasiteetti, luvattu teho, RoHS-sertifikaatti.

Lue lisää miksi edellämainitut asiat ovat tärkeitä ja miksi lisäakuista kannattaa maksaa hieman enemmän: Tämän takia lisäakusta kannattaa maksaa hieman enemmän

Etusivu

/

Elektroniikka

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Lisäakut ja vara-akut ovat nyt suosiossa, koska puhelinten akkujen kestävyys ei ole pysynyt niiden sähkönkulutuksen perässä. Lisäakku tuokin kaivattavan lisävirran, kun puhelimen tai tabletin akku on käymässä vähiin. Lisäakku, tai vara-akku on siksi käytännöllinen ja ajankohtainen liikelahja.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi