Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718
< Takaisin Blogilistaan

Tämän takia lisäakusta kannattaa maksaa hieman enemmän

21.6.2016

Lisäakut ovat tulleet suosituiksi liikelahjoiksi muutaman viime vuoden aikana. Ne antavat tarvittavan lisävirran, jota suurin osa meistä tarvitsee. Lisäakkujen suosioon on vaikuttanut etenkin lisääntynyt lisävirran tarve, sekä hinnan laskeminen edulliselle tasolle.

Samalla kova kilpailu on myös lisännyt huonolaatuisten ja ei turvallisten lisäakkujen määrää markkinoilla huomattavasti. Ulkopuolelta täysin identtisen näköiset lisäakut voivat olla täysin erilaisia sisäpuolelta. Tiesitkö esimerkiksi, että turvallisessa lisäakussa pitäisi olla neljä erilaista suojausta? Tai, että luvattu kapasiteetti ei vastaa aina todellista kapasiteettia, tai että isossa osassa lisäakkuja on haitallisia ja kiellettyjä kemikaaleja? Käyn seuraavaksi läpi mitä suojauksia ja ominaisuuksia kaikissa lisäakuissa tulisi olla ja miksi lisäakuista kannattaa maksaa hieman enemmän, varsinkin jos kyseessä on liikelahja, johon painetaan yrityksesi logo.

 

lisäakkujen emolevyt

Ylijännitesuoja

Ylijännitesuojaus varmistaa, että akku ei lataa yli sen kapasiteetin. Lisäakku, jossa ei ole ylijännitesuojaa, voi olla vaarallinen latauksen aikana, etenkin pitkiä aikoja ladattaessa.

Alijännitesuoja

Alijännitesuojaus varmistaa puolestaan sen että akku ei tyhjene koskaan. Jos akku pääsee tyhjenemään kokonaan, ei sitä voida enää ladata uudestaan. Alijännitesuoja lisää akun käyttöikää.

Oikosulkusuoja

Okosulkusuoja suojelee emolevyä, sekä akkua oikosulun sattuessa ja sulkee tuotteen ilman lisäriskejä tuotteelle tai käyttäjälle

Ylikuumenemissuoja

Ylikuumenemissuoja varmistaa, että korkea virta ei pääse siirtymään varavirtalähteestä mobiililaitteeseen. Tämä suojaa mobiililaitetta vahingoilta.

Laadukkaat akut

Lisäakuissamme käytetään vain A-laatuluokan akkuja, emmekä hyväksy B-laatuluokan akkuja missään vaiheessa. Kaikki akkumme tulevat sertifioiduilta akkutehtailta.

Luvattu Kapasiteetti

Onko sinulla joskus ollut halpa lisäakku, jonka kapasiteetti on ollut alle puolet luvatusta? Minulla on ja siksi kaikissa lisäakuissamme on oikeasti se kapasiteetti minkä ilmoitamme. Akun kapasiteetti myös testataan ennen kuin se asennetaan lopputuotteeseen.

Todellinen antoteho ja syöttöteho

Lisäakkujemme antoteho ja syöttöteho vastaavat myös annettuja lukuja. Tämä testataan useita kertoja tuotantoprosessin aikana. Tämä on tärkeää siksi, että esimerkiksi tabletin lataaminen on todella hidasta, jos syöttöteho ei ole tarpeeksi tehokas.

RoHS

Kaikki lisäakkumme on testattu virallisten instituutioiden toimesta, jotta voimme taata että ne on tuotettu ROHS-määräysten mukaisesti. Tämän lisäksi tehdään vielä lisätarkistukia, jotta mahdollisimman pieni määrä laitteita, joissa on haitallisia kemikaaleja, päätyisi EU-alueelle.

 

Lisäakkuvalikoimma löydät täältä

 

 

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi