Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Toimisto

/

Pöytälehtiöt

/

Desk-mate®-muistio, A2
Desk-mate®-muistio, A2
Desk-mate®-muistio, A2
Desk-mate®-muistio, A2

Unbranded

Desk-Mate®-muistio, A2

151711

Desk-Mate®-muistio, A2 - Täydellinen ratkaisu luovaan ideointiin ja muistiinpanojen tekemiseen. Valkoinen, 50 tyhjää arkkia, 80 g/m2. Täysväripainatus mahdollinen jokaiselle sivulle. Saatavilla myös 25 ja 100 arkin pakkauksissa. Valmistettu laadukkaasta paperista ja kartongista Euroopassa. Tuo yrityksesi logo näyttävästi esiin tällä tyylikkäällä ja käytännöllisellä mainoslahjalla.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Desk-mate®-muistio, A2

Määrä

kpl

1125,00 €

Desk-Mate®-muistio A2-kokoisena yrityksen mainoslahjaksi pöytälehtiönä

Desk-Mate®-muistio on monikäyttöinen ratkaisu toimistoon, kotiin ja kouluun. Suurikokoinen A2-lehtiö soveltuu erinomaisesti muistiinpanojen tekemiseen, ideointiin ja suunnitteluun. Pöytälehtiöt ovat käteviä esimerkiksi kokouksissa, projekteissa ja opetustilanteissa. Tyhjät paperiarkit mahdollistavat luovan ilmaisun, ja täysväripainatus tekee muistiosta persoonallisen mainoslahjan yrityksille ja yhteisöille. Desk-Mate®-muistio on laadukas valinta monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Desk-Mate-muistiot – Tehokkaat mainoslahjat yrityksen näkyvyyden parantamiseen

A2-kokoinen Desk-Mate®-muistio on laadukas ja monikäyttöinen mainos- ja yrityslahja. 50 tyhjää 80 g/m2 paperiarkkia mahdollistavat täysväripainatuksen kaikille sivuille, jolloin yrityksesi logo ja viesti erottuvat edukseen. Kompakti koko ja tukeva 461 g/m2 kartonkikansi tekevät muistiosta kestävän ja helppokäyttöisen. Euroopassa valmistettu Desk-Mate® on vastuullinen valinta yrityksellesi.

Pöytälehtiön painatus täysivärikuvilla paperiarkeille

Tuo yrityksesi logo ja brändi näkyvästi esille Desk-Mate®-muistiolla! Suunnittele oma täysivärinen painatus A2-kokoiselle lehtiölle ja hyödynnä yrityksen värimaailmaa. Lisää iskulause tai mainosviesti korostamaan brändiäsi. Laadukas 80 g/m2 paperi takaa miellyttävän kirjoituskokemuksen. Ihanteellinen valinta messuille, tapahtumiin tai toimistokäyttöön. Vahvista yrityskuvaasi tyylikkäällä mainoslahjalla - tilaa Desk-Mate®-muistiot jo tänään!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi