Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Tekniset Hupparit

/

Craft Pro Control Hood Jacket Jr Sininen/valkoinen
Craft Pro Control Hood Jacket Jr Sininen/valkoinen

Craft

Craft Pro Control Hood Jacket Jr

149640

Craft Pro Control Hood Jacket Jr - laadukas ja toiminnallinen lasten huppari lämmittelyyn ja vapaa-aikaan. Pehmeä polyesteri takaa miellyttävän käyttömukavuuden. Saatavilla useissa väreissä ja brodeerattavissa yksilöllisesti. Täydellinen valinta aktiivisille lapsille niin urheiluun kuin rentoon pukeutumiseen.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Sininen/valkoinen

Craft Pro Control Hood Jacket Jr Sininen/valkoinen
Craft Pro Control Hood Jacket Jr Tummansininen/valkoinen
Craft Pro Control Hood Jacket Jr Punainen/valkoinen
Craft Pro Control Hood Jacket Jr Keltainen/musta
Craft Pro Control Hood Jacket Jr Vihreä/valkoinen
Craft Pro Control Hood Jacket Jr Musta/valkoinen

Määrä

kpl

500,00 €

Craft Pro Control Hood Jacket Jr tekninen huppari yrityksen mainoslahjaksi

Craft Pro Control Hood Jacket Jr on monikäyttöinen huppari junioreille niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin. Se soveltuu erinomaisesti lämmittelyyn ennen urheilusuoritusta, treenien jälkeiseen rentoutumiseen tai vaikka koulupäivän ylle. Huppari on loistava valinta myös retkeilyyn, ulkoiluun ja arkikäyttöön. Tyylikäs ja laadukas huppari toimii mainiona mainoslahjana urheiluseuroille, kouluille ja yrityksille.

Craft Pro hupparit – laadukkaat mainoslahjat yrityksesi näkyvyyteen

Craft Pro Control Hood Jacket Jr on laadukas ja monikäyttöinen huppari, joka sopii erinomaisesti yrityslahjaksi. Pehmeä ja toiminnallinen polyesterimateriaali takaa miellyttävän käyttömukavuuden. Useista värivaihtoehdoista löydät yrityksesi ilmeeseen sopivan valinnan, ja hupparin brodeeraus tuo näkyvyyttä brändillesi. Tyylikäs ja kestävä huppari toimii niin lämmittelyvaatteena kuin vapaa-ajan käytössäkin, tarjoten yrityksellesi monipuolisen mainoslahjavaihtoehdon.

Tekniset hupparit brodeerauksella tai painatuksella moneen käyttöön

Craft Pro Control Hood Jacket Jr - laadukas huppari yrityksesi logolla ja väreissä. Pehmeä polyesteri takaa mukavuuden lämmittelyssä ja vapaa-ajalla. Tuo brändiäsi esiin brodeerauksella tai painatuksella. Sopii erinomaisesti tapahtumiin ja liikelahjaksi. Saatavilla useissa väreissä. Tilaa omalla painatuksella ja vahvista yrityksesi näkyvyyttä laadukkaalla tuotteella.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi