Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Hupparit

/

Cottover Huppari Kid Pinkki
Cottover Huppari Kid Pinkki

Cottover

Cottover Huppari Kid

115045

Cottover Huppari Kid - ekologinen ja laadukas lasten huppari pehmeästä luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesterista. Saatavilla useissa väreissä ja brodeerattavissa tilauksesta. Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex-sertifioitu, täyttäen tiukat laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset. Ihanteellinen valinta ympäristötietoisille yrityksille ja mainostajille.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Pinkki

Cottover Huppari Kid Pinkki
Cottover Huppari Kid Cerise
Cottover Huppari Kid Punainen
Cottover Huppari Kid Vihreä
Cottover Huppari Kid
Cottover Huppari Kid Tummansininen
Cottover Huppari Kid Antrasiitti
Cottover Huppari Kid Musta

Määrä

kpl

540,00 €

Cottover Huppari Kid lasten luomupuuvilla huppari yrityksen logopainatuksella mainoslahjaksi

Lasten Cottover-hupparit ovat monipuolisia ja käytännöllisiä vaatteita arkeen ja vapaa-aikaan. Niitä voi käyttää niin päiväkodissa, koulussa kuin harrastuksissakin. Pehmeä ja miellyttävä materiaali tekee huppareista mukavia päällä pidettäviä. Laajan värivalikoiman ansiosta jokaiselle löytyy oma suosikki. Hupparit sopivat mainiosti myös liikelahjoiksi, mainosvaatteiksi tai vaikka päiväkotiryhmän yhteiseksi asuksi.

Cottover Huppari Kid - Ekologiset mainoslahjat yrityksen brändin vahvistamiseen

Cottover Huppari Kid tarjoaa yrityksille ekologisen ja eettisen vaihtoehdon laadukkaaseen mainoslahjatuotteeseen. Valmistettu pehmeästä luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesterista, tämä huppari on Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex-sertifioitu. Monipuoliset brodeeraus- ja painatusmahdollisuudet takaavat yrityksesi logon näkyvyyden. Saatavilla useissa väreissä ja koossa, Cottover Huppari Kid on täydellinen valinta vastuullista imagoa arvostavalle yritykselle.

Lasten huppareiden brodeeraus ja painatus eri väreissä

Brändää yrityksesi Cottover-hupparilla! Lisää logosi ja iskulauseesi tyylikkäästi brodeerattuna tai painettuna. Valitse väri, joka sopii brändiisi ja viestii arvojasi. Laadukas, ekologinen huppari sopii niin tapahtumiin kuin jokapäiväiseen käyttöön. Cottover-huppari on vastuullinen valinta, joka kestää aikaa ja käyttöä. Tilaa omasi nyt ja näytä, että yrityksesi välittää!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi