Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Kynät

/

Lyijykynät

/

Cornwell. Kynä, Jossa On Pyyhekumi Ja Kovuus Hb Natural (vaalea)
Cornwell. Kynä, Jossa On Pyyhekumi Ja Kovuus Hb Natural (vaalea)
Cornwell. Kynä, Jossa On Pyyhekumi Ja Kovuus Hb Natural (vaalea)
Cornwell. Kynä, Jossa On Pyyhekumi Ja Kovuus Hb Natural (vaalea)

hi!dea™

CORNWELL. Kynä, jossa on pyyhekumi ja kovuus HB

158663

CORNWELL-lyijykynä on tyylikäs valkoinen mainoslahja, jossa on kätevä pyyhekumi. HB-kovuus takaa tasaisen jäljen paperille. Puinen runko on helppo personoida yrityksesi logolla tampo- tai laserpainatuksella. Ympäristöystävällinen valinta, joka sopii niin toimistoon kuin kouluunkin. Tilaa omasi ja anna yrityksesi näkyä jokapäiväisessä kirjoittamisessa!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Natural (vaalea)

Cornwell. Kynä, Jossa On Pyyhekumi Ja Kovuus Hb Natural (vaalea)

Määrä

kpl

90,00 €

CORNWELL Lyijykynä HB kumilla yrityksen logolla

Cornwell-lyijykynä on monikäyttöinen mainoslahja, joka soveltuu niin toimistoon, kouluun kuin kotiinkin. Tämä laadukas kynä on erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat näkyvyyttä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa. Lyijykynä on klassinen ja ajaton mainoslahja, joka on aina tarpeen niin muistiinpanojen tekemisessä, piirtämisessä kuin luonnostelussakin. Cornwell-kynän mukana tuleva pyyhekumi tekee siitä entistä käytännöllisemmän.

CORNWELL-lyijykynät vahvistavat yrityksen brändiä laadukkailla mainoslahjoilla

CORNWELL-lyijykynä on laadukas HB-kovuinen kynä, jossa on kätevä pyyhekumi. Valkoiseen puiseen runkoon voidaan painattaa yrityksen logo jopa 119 cm2 alalle laserilla tai UV-painatuksella. Tämä käytännöllinen ja tyylikäs kynä sopii erinomaisesti yrityksen mainoslahjaksi, joka jää asiakkaiden mieleen. CORNWELL-kynä on erinomainen valinta, kun halutaan laadukas ja monikäyttöinen yrityksen mainostuote.

Lyijykynien painatus - monia vaihtoehtoja logollesi

CORNWELL-lyijykynä – täydellinen mainoslahja yrityksesi logolla ja iskulauseella. Valitse brändiisi sopiva väritys ja tuo yrityksesi esiin tyylikkäästi. Laadukas HB-kovuuden lyijykynä pyyhekumilla on monikäyttöinen lahja niin tapahtumiin kuin jokapäiväiseen käyttöön. Painata logosi kynään ja jätä ikimuistoinen vaikutus asiakkaisiisi. CORNWELL-kynä – mainoslahja, joka kestää aikaa.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi