Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Takit

/

Heijastavat Takit

/

Clique Utah Jacket Ladies Heijastava
Clique Utah Jacket Ladies Heijastava

Clique

Clique Utah Jacket Ladies

148308

Clique Utah Jacket Ladies - kevyesti topattu naisten takki heijastavalla pinnoitteella. Saatavana harmaana ja mustana. Kaksi vedenpitävää vetoketjullista sivutaskua ja kätevä ratkaisu kuulokkeille. Valmistettu 100% lankavärjätystä polyesteristä. Brodeeraus ja painatus mahdollista. Täydellinen valinta aktiiviseen elämäntyyliin ja näkyvyyteen hämärässä.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Heijastava

Clique Utah Jacket Ladies Heijastava
Clique Utah Jacket Ladies Black

Määrä

kpl

445,00 €

Clique Utah Jacket Ladies heijastava takki yrityksen mainoslahjaksi

Clique Utah Jacket Ladies on monikäyttöinen ja tyylikäs takki naisille. Se sopii erinomaisesti ulkoiluun, lenkkeilyyn ja vapaa-ajan käyttöön. Heijastavat mallit lisäävät näkyvyyttä ja turvallisuutta hämärässä. Takki on kevyesti topattu, joten se pitää sinut lämpimänä viileämmälläkin säällä. Vetoketjulliset sivutaskut pitävät tavarasi turvassa. Clique Utah Jacket Ladies on täydellinen valinta aktiiviseen elämäntyyliin.

Clique Utah takit - näkyvyyttä mainoslahjoilla yrityksesi brändille

Clique Utah Jacket Ladies on kevyesti topattu naisten takki, joka on saatavilla harmaana ja mustana. Musta värivaihtoehto on heijastava, mikä parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta. Takissa on kaksi vedenpitävää vetoketjullista sivutaskua ja kätevä ratkaisu kuulokkeille. Valmistettu laadukkaasta 100% lankavärjätystä polyesteristä. Clique Utah Jacket Ladies soveltuu erinomaisesti yrityslahjaksi ja tuo näkyvyyttä yrityksellesi.

Naisten heijastava takki monipuolisilla brodeeraus- ja painatusmahdollisuuksilla

Clique Utah Jacket Ladies - tyylikkäästi brändätty takki yrityksesi logolla ja väreissä. Teetä brodeeraus tai painatus ja lisää iskulause. Heijastava materiaali pitää sinut näkyvänä pimeällä. Täydellinen valinta tapahtumiin ja työntekijöillesi. Tilaa nyt ja anna yrityksesi loistaa!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi