Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Joulun Liikelahjat

/

Joululahjasetit

/

Cabernet. Bambuinen Ja Sinkkinen Viinisetti Natural
Cabernet. Bambuinen Ja Sinkkinen Viinisetti Natural
Cabernet. Bambuinen Ja Sinkkinen Viinisetti Natural
Cabernet. Bambuinen Ja Sinkkinen Viinisetti Natural

hi!dea™

CABERNET. Viinisetti

146517

CABERNET-viinisetti on tyylikäs ja laadukas joululahja viininystävälle. Bambuiseen laatikkoon pakattu setti sisältää korkkiruuvin, sommelier-veitsen, lämpömittarin, korkin ja stopperin. Viinisetin osat ovat sinkkiä. Personoi lahja painatuksella ja ilahduta viinin ystävää käytännöllisellä lahjalla. Tilaa nyt ja varmista saatavuus jouluksi!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Natural

Cabernet. Bambuinen Ja Sinkkinen Viinisetti Natural

Määrä

kpl

483,75 €

CABERNET viinisetti yrityksen mainoslahjaksi jouluna

Tyylikäs viinisetti on täydellinen lahja viininystäville ja hienostuneisiin illalliskutsuihin. Setti soveltuu erinomaisesti myös yrityslahjaksi tai palkinnoksi. Lahjasetti sisältää kaikki tarvittavat välineet viinin tarjoiluun ja nauttimiseen. Viinisetit ovat arvostettuja lahjoja, jotka ilahduttavat saajaa pitkään. Laadukas viinisetti on tyylikäs ja käytännöllinen lisä kodin keittiöön tai viinikellarin varustukseen.

Viinisetti CABERNET - joululahjat yrityksille, asiakassuhteita vahvistamaan

CABERNET-viinisetti on tyylikäs ja laadukas mainoslahja, joka sisältää korkkiruuvin, sommelier-veitsen, lämpömittarin, korkin ja stopperin. Bambuinen ja sinkkinen rakenne tekee setistä kestävän ja ekologisen. Kompakti koko (147 x 167 x 54 mm) mahdollistaa helpon kuljettamisen. Viinisetin monipuoliset ominaisuudet ja yrityksen logopainatusmahdollisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan yrityslahjaksi, joka jää asiakkaiden mieleen.

Viinisetit - monipuoliset painatusmahdollisuudet liikelahjoihin

CABERNET-viinisetti on täydellinen liikelahja, jolla vahvistat yrityksesi brändiä tyylikkäästi. Painata logosi ja iskulauseesi settiin, joka sopii saumattomasti yrityksesi väreihin. Laadukas bambuinen setti sisältää kaikki viininautiskelun olennaiset tarvikkeet. Lahjoita asiakkaillesi ja henkilöstöllesi unohtumaton liikelahja, joka viestii yrityksesi arvoja ja juhlistaa merkkipäiviä. CABERNET-viinisetti - brändinrakennusta parhaimmillaan.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi