Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Avaimenperät

/

Muut avaimenperät

/

Bowen. Neliön Muotoinen Läpikuultava Ps-avaimenperä Läpinäkyvä
Bowen. Neliön Muotoinen Läpikuultava Ps-avaimenperä Läpinäkyvä
Bowen. Neliön Muotoinen Läpikuultava Ps-avaimenperä Läpinäkyvä

hi!dea™

BOWEN. Avaimenperä

158474

BOWEN-avaimenperä on tyylikäs ja kestävä valinta yrityksesi logolla varustettuna. Valmistettu Euroopassa laadukkaasta PS-muovista, tämä läpikuultava neliönmuotoinen avaimenperä on täydellinen mainos- tai yrityslahja. Digipainatuksella saat logosi näyttävästi esille jopa 49 cm2 kokoiselle painopinnalle. Koko: 43 x 55 x 5 mm. Tilaa omasi nyt ja anna yrityksesi näkyä!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Läpinäkyvä

Bowen. Neliön Muotoinen Läpikuultava Ps-avaimenperä Läpinäkyvä

Määrä

kpl

470,00 €

Bowen läpikuultava PS-avaimenperä yrityksen logolla mainoslahjaksi

Avaimenperä on kätevä mainoslahja, joka kulkee mukana arjessa ja vapaa-ajalla. Läpinäkyvä avaimenperä sopii niin autonavaimiin, kotiavaimiin kuin toimiston avainkaappiin. Neliönmuotoinen avaimenperä on tyylikäs lahja niin yrityksille kuin yhdistyksille, ja siihen painettu logo tai viesti näkyy selkeästi. Avaimenperä on käytännöllinen ja pitkäikäinen mainoslahja, joka muistuttaa saajaa yrityksestäsi päivittäin.

Bowen-avaimenperä edistää brändiäsi muut avaimenperät -kategoriassa

BOWEN-avaimenperä on näyttävä ja kestävä mainostuote, joka on valmistettu laadukkaasta PS-muovista Euroopassa. Neliön muotoinen läpikuultava avaimenperä tarjoaa 49 cm2:n digipainatuspinta-alan, joka takaa yrityksesi logon ja viestin näkyvyyden. Kompakti 43 x 55 x 5 mm:n koko tekee avaimenperästä käytännöllisen ja helposti mukana kulkevan mainoslahjan, joka vahvistaa yrityskuvaasi joka käyttökerralla.

Avaimenperien digipainatus - Neliön muotoiset PS-avaimenperät 49cm2

Tuo yrityksesi brändi esille tyylikkäällä BOWEN-avaimenperällä! Painata logosi tai iskulauseesi neliönmuotoiseen läpikuultavaan avaimenperään, joka on valmistettu Euroopassa. Valitse väritys yrityksesi brändin mukaan ja hyödynnä 49cm2:n painoala. BOWEN-avaimenperä on täydellinen mainoslahja tapahtumiin ja muistuttamaan asiakkaitasi yrityksestäsi. Tilaa omasi jo tänään ja anna brändisi loistaa!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi