< Takaisin BlogilistaanVanno - Liikelahjablogi

Merinovillaa liikelahjaksi

23.3.2012

Merinovillasta on sanottu, että se on luonnon älykuitu. Älykuituna merinovillaa pidetään koska se on 100% luonnollinen, antibakteerinen, hengittävä ja joustava. Väitämme sen myös viilentävän kuumalla ja lämmittävän kylmällä. Saatat miettiä, mikä ihmeen materiaali tälläiseen pystyy ja jos pystyy eikö sen pitäisi olla jokin hightech kuitu ja hintalapun monikertainen. Tässä artikkelissa yritän hieman avata merinovillan maailmaa ja sen uniikkeja ominaisuuksia.

Mitä on merinovilla?

Merinovilla, kuten nimestä päätellä saattaa, on villaa, jota saadaan merinolampaasta. Merinolampaan ainutlaatuinen ominaisuus on se, että se tuottaa vain alusvillaa ja tästä villasta valmistettuja asuja kutsutaan merinovillaasuiksi. Edustamiemme Woolmark merinovilla tuotteiden villa tulee Austraaliasta ja se on keritty omasta Australialaisista merinovillalammasrodusta.

Merinovillan ominaisuudet

Merinovillalla on lukuisia ominaispiireitä, jotka erottavat sen selvästi tavallisesta villasta ja jättävät myös kalliit keinotekoiset tekstiilit selkästi jälkeensä. Villa on ensinnäkin erittäin mukavan tuntuista, eikä se kutita pehmeän pitkänomaisen ja kiharan kuitunsa ansiosta. Merinovilla ei myöskään haise pitempiaikaisessa käytössä, kuten esimerkiksi polyesteri. Se ei myöskään tunnu kylmältä hikisenä, kuten polyesteri. Merinovillaa pystyy käyttämään niin kylmällä kuin lämpimälläkin. Tämä johtuu siitä, että merinovillalla on ventiloiva kyky tasata lämpötilaeroja, joka muodostaa tasaisen mikroilmaston käyttäjän ja merinovillan välille antaen sopivan ja ihanteellisen ilmastoidun olosuhteen. Myöskään kosteus ei haittaa merinovillan toimintaa. Woolmark merinovilla pystyy imemään yli 35% kosteutta menettämättä lämmittävää ja hengittävää vaikutustaan. Kostuessaan merinovilla kihartuu ja varastoi lämmittävää ilmaa enistäkin enemmä. Keinokuidut pystyvät imemään yhden prosentin painostaan ja Erä-lehden testin mukaan tuntuivatkin kalseilta märkinä. Merinovillaa suosittelevat ja käyttävät monet maailman huippu-urheilijat, seikkailijat, pyöräilijät, maratoonarit, extreme urheilijat jne. ja he pitävätkin merinovillaalusasuja parhaina mahdollisina alusasuina. Merinovilla alusasut sopeutuvat jokaiseen tilanteeseen, paikkaan ja ilmastoon monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta. Woolmark merinovilla asujemme villa tulee kokonaan tutkitusta ja maailman suurimmalta ja tunnetuimmalta merinovillan tuottajalata Austraaliasta. Näissä merinovilla-asuissa ei ole käytetty lainkaan haitallisia kemikaaleja missään vaiheessa.

Merinovillaa liikelahjaksi

Merinovilla-alusasut sopivat erinomaisesti liikelahjoiksi niiden korkean laadun ja käytännöllisyyden ansiosta. Alusasupakettimme pitää sisällään sekä housut, että paidan. Tämän lisäksi meiltä löytyy myös merinovilla sukkia, merinovillapipoja ja merinovillaputkihuiveja.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi