Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718
< Takaisin Blogilistaan

Liikelahjaideoita Ruotsiin

14.10.2014

Tähän mennessä blogisarjamme, jossa kerromme eri maiden liikelahjakulttuureista, on käsitellyt mm. Italian, Englannin, Venäjän, Kiinan, Japanin sekä Saksan liikelahjakulttuurin. Tällä kertaa on vuorossa rakas naapurimaamme Ruotsi.

Lahjan arvo on hyvä olla < 50€

Ensinnäkin on tärkeää huomauttaa että ruotsalaiset ovat erittäin tarkkoja liikelahjoistaan. Ruotsissa pelätään että liian arvokkaan tai ylellisen lahjan antaminen koetaan lahjontayrityksenä, ja siitä voi syntyä suurta harmia lahjan vastaanottajalle. Tämän takia on tärkeää että antamasi liikelahja ei ole arvoltaan enemmän kuin 50 euroa. Tämä pätee varsinkin tilanteeseen jossa olette aivan liikesuhteen alussa, ettekä ole aikaisemmin vaihtaneet lahjoja. Jos taas on kyse pidemmästä suhteesta, voi lahja olla arvoltaan suurempi.

Hyviä liikelahjoja Ruotsiin

Pienet ja tyylikkäät esineet soveltuvat hyvin liikelahjoiksi Ruotsiin. Näihin esineisiin kuuluvat mm. toimistotarvikkeet, kirjat, koriste-esineet, musiikki (CD-levyt) sekä erityyppiset makeiset (pääasiassa suklaa). Pienet lahjat sopivat erityisen hyvin annettaviksi esim. messuilla, konferensseissä sekä muissa tapahtumissa. Oman yrityksen logolla varustetut toimistotarvikkeet sopivat myös hyvin näihin tilanteisiin. Oman yrityksen logolla varustetuista liikelahjoista meillä on tarjota mm.

Paikalliset elintarvikket sopivat myös liikelahjoiksi

Ruotsissa on tapana antaa oman kaupungin tuottamia elintarvikkeita liikelahjana. Tämä tarkoittaa sitä että ruotsalaiset hyväksyvät myös muilta samankaltaisen lahjan, eli voit hyvin ostaa esim. oman kaupungin tuottamaa lihaa, juustoa tai hilloa liikelahjaksi ruotsalaiselle.

Liikelahja voi olla myös illallinen tai teatterikäynti

Liikelahjan ei tarvitse olla jokin tuote tai esine, se voi yhtä hyvin olla että tarjoat asiakkaallesi tai yhteistyökumppanillesi illallisen hienossa ravintolassa tai että viet hänet teatteriin. On tärkeämpää vaalia liikesuhdetta hyvällä palvelulla kuin ostamalla lahjoja! Ruotsissa on kuitenkin ollut pitkään trendinä, että suuren tilauksen tai muun kommunikoinnin yhteydessä lähetetään toiselle osapuolelle pieni lahja, esim. oman yrityksen logolla varustettuja kynä tai jokin muu pieni toimistitarvike.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi