Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Kynät

/

Ekokynät

/

Bambu- & Vehnänolkikynä Musta
Bambu- & Vehnänolkikynä Musta
Bambu- & Vehnänolkikynä Musta
Bambu- & Vehnänolkikynä Musta
Bambu- & Vehnänolkikynä Musta

Bambu- & vehnänolkikynä

125449

Ympäristöystävällinen bambu- ja vehnänolkikynä ekologiseen mainontaan. Saatavilla neljässä värissä, kestävä ja tyylikäs design. Laserkaiverrus tai tampopainatus mahdollista. Pitkäkestoinen Dokumental-mustesäiliö takaa sujuvan kirjoituskokemuksen. Ekologinen valinta yrityslahjaksi tai mainostuotteeksi. Koko 14,2 x ø 1,1 cm.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Bambu- & Vehnänolkikynä Musta
Bambu- & Vehnänolkikynä Valkoinen
Bambu- & Vehnänolkikynä Sininen
Bambu- & Vehnänolkikynä Vihreä

Määrä

kpl

395,00 €

Ekologinen bambu ja vehnänolkikynä yrityksen mainoslahjaksi

Bambu- ja vehnänolkikynä on ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille muovikynille. Se sopii erinomaisesti yritysten ja organisaatioiden mainoslahjaksi tai jaettavaksi tapahtumissa. Kynää voi käyttää toimistossa, koulussa tai kotona päivittäiseen kirjoittamiseen. Se on myös tyylikäs lisä kokoustiloihin tai asiakaspalvelutiskeille. Ekokynä toimii hyvänä keskustelunavaajana kestävästä kehityksestä ja ympäristöarvoista.

Ekokynät yrityksille: bambu-vehnäkynillä kestävää markkinointia ja näkyvyyttä

Ympäristöystävällinen bambu- ja vehnänolkikynä on tyylikäs ja kestävä mainoslahjavaihtoehto. Sen 14,2 cm:n pituus ja 1,1 cm:n läpimitta takaavat mukavan kirjoituskokemuksen, kun taas 9,5 gramman kevyt paino lisää käyttömukavuutta. Laadukas Dokumental-mustesäiliö mahdollistaa jopa 1200 metrin kirjoitusjäljen, varmistaen pitkäaikaisen näkyvyyden yrityksellenne. Laserkaiverrus tai tampopainatus tekevät logostanne tyylikkään ja kestävän.

Ekokynän painomahdollisuudet: laserkaiverrus ja tampopainatus ympäristöystävälliseen kirjoitusvälineeseen

Erottuva bambukynä ympäristötietoiselle yritykselle! Personoi kynä logolla ja iskulauseellasi laserkaiverrettuna tai tampopainettuna. Valitse brändisi värimaailmaan sopiva sävy neljästä vaihtoehdosta. Täydellinen mainostuote tapahtumiin tai juhlistamaan yrityksen merkkipäivää. Ekologinen valinta, joka viestii vastuullisuudesta ja kestävästä kehityksestä. Tilaa nyt ja tee vaikutus asiakkaisiisi ympäristöystävällisellä mainoslahjalla!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi