Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Lippikset

/

Ares 6 Panel Cap
Ares 6 Panel Cap
Ares 6 Panel Cap
Ares 6 Panel Cap
Ares 6 Panel Cap
Ares 6 Panel Cap
Ares 6 Panel Cap

Elevate Essentials

Ares 6 panel cap

135798

Ares 6-paneelinen lippis - täydellinen valinta kaikkiin tilaisuuksiin. Hengittävä 175 g/m² puuvillatwill pitää sinut viileänä. Brodeeratut reiät takaavat ilmanvaihdon. Muotoillut etupaneelit ja säädettävä tarranauhakiinnitys varmistavat napakan istuvuuden. Saatavilla useissa väreissä, 58 cm ympärysmitta sopii useimmille. Loistava mainostuote yrityksesi logolla. Tilaa omasi jo tänään!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Keltainen

Ares 6 Panel Cap
Ares 6 Panel Cap
Ares 6 Panel Cap
Ares 6 Panel Cap
Ares 6 Panel Cap
Ares 6 Panel Cap
Ares 6 Panel Cap
Ares 6 Panel Cap

Määrä

kpl

194,50 €

Ares 6 panel lippis yrityksen logolla mainoslahjana

Ares 6-paneelinen lippis on monikäyttöinen mainostuote, joka sopii erinomaisesti yritysten ja yhdistysten käyttöön. Lippis on loistava valinta niin ulkoilutapahtumiin, urheilukilpailuihin kuin messuille ja markkinointitilaisuuksiin. Tyylikäs ja laadukas lippis toimii myös tyylikkäänä työasusteen osana. Laajan värivalikoiman ansiosta löydät varmasti yrityksesi ilmeeseen sopivan vaihtoehdon. Ares-lippis on kestävä ja mukava ratkaisu monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Ares-lippikset lisäävät yrityksesi näkyvyyttä ja brändin tunnettavuutta

Ares 6-paneelinen lippis on laadukas mainostekstiili, joka on valmistettu hengittävästä 175 g/m² puuvillatwillistä. Brodeeratut reiät takaavat erinomaisen ilmanvaihdon, pitäen käyttäjän viileänä. Muotoillut etupaneelit ja säädettävä tarranauhakiinnitys varmistavat tyylikkään istuvuuden. Saatavilla useissa väreissä ja helposti personoitavissa eri painotavoilla, Ares-lippis on loistava valinta yrityksesi näkyvyyden parantamiseen.

Lippikset mainostuotteina - monipuoliset painatusmahdollisuudet

Korosta yrityksesi brändiä tyylikkäällä Ares 6-paneelisella lippalakillla. Painata logosi tai iskulauseesi lakin etupaneeliin ja valitse väritys, joka sopii yrityksesi ilmeeseen. Laadukas puuvillatwill ja hengittävä rakenne takaavat käyttömukavuuden. Muotoillut paneelit ja säädettävä tarrakiinnitys varmistavat täydellisen istuvuuden. Ihanteellinen valinta yrityksen tapahtumiin ja promootioihin. Tilaa omalla painatuksella varustetut lippalakit jo tänään!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi