Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Kynät

/

Kynäsetit

/

X6 Kynäsetti Musta
X6 Kynäsetti Musta
X6 Kynäsetti Musta
X6 Kynäsetti Musta
X6 Kynäsetti Musta
X6 Kynäsetti Musta

X6 kynäsetti

159627

X6 kynäsetti - ainutlaatuinen metallipinta ja upea metallikiinnike. Setissä X6 kynä (kirjoituspituus n. 1200 m) ja X6 kynä korkilla (kirjoituspituus 800 m). Matalaviskositeettinen sininen muste takaa sulavan kirjoituksen. Valmistettu ABS-muovista ja metallista. Koko: 14,9 x ø 1,1 cm. Pakattu lahjapakkaukseen. Erinomainen valinta yrityslahjaksi tai mainostuotteeksi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

X6 Kynäsetti Musta
X6 Kynäsetti Valkoinen

Määrä

kpl

577,50 €

X6 kynäsetti metallipinnalla yrityksen mainoslahjaksi

X6 kynäsetti sopii täydellisesti lahjaksi valmistuville, merkkipäiviään juhliville tai yrityksesi työntekijöille. Kynäsetti on tyylikäs ja laadukas mainoslahja, joka on aina tarpeellinen niin toimistossa, kotona kuin koulussakin. Kynäsetit ovat myös oiva valinta messuille ja tapahtumiin. Painata yrityksesi logo kyniin, niin saat näkyvyyttä ja muistijäljen asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

X6 kynäsetit - yrityslahja asiakassuhteiden lujittamiseen

X6 kynäsetti tarjoaa tyylikkään ja laadukkaan mainoslahjan yrityksille. Metallipinta ja -kiinnike luovat arvokkaan ilmeen, ja kahden erilaisen kynän ansiosta setti sopii monenlaisiin kirjoitustarpeisiin. Pitkä kirjoituspituus ja sujuva kirjoituskokemus takaavat käyttömukavuuden. Lahjapakkaus viimeistelee laadukkaan kokonaisuuden, joka viestii yrityksen arvostuksesta asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kohtaan.

Tampopainatus metallisiin X6 kynäsetteihin lahjapakkauksessa

Vahvista yrityksesi brändiä tyylikkäällä X6 kynäsetillä, johon voit painattaa logosi. Valitse kynäsetin väri yrityksesi brändivärien mukaan ja lisää halutessasi myös iskulause. X6 kynäsetti on täydellinen mainoslahja niin tapahtumiin kuin muihinkin tilaisuuksiin. Laadukkaalla kynäsetillä välität viestin yrityksesi olemassaolosta ja arvoista. Tilaa omasi jo tänään!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi