Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Kynät

/

Metallikynät

/

Walk. Kuulakärkikynä Alumiinia Metalli
Walk. Kuulakärkikynä Alumiinia Metalli
Walk. Kuulakärkikynä Alumiinia Metalli

hi!dea™

WALK. Kuulakärkikynä alumiinia

163196

WALK-kuulakärkikynä on tyylikäs ja kestävä alumiinikynä, joka sopii erinomaisesti yrityslahjaksi tai mainostuotteeksi. Harmaa väri ja moderni muotoilu tekevät kynästä ajattoman valinnan. Kynään on mahdollista lisätä yrityksen logo tai viesti useilla eri painotekniikoilla, joten se on helppo personoida yrityksen ilmeen mukaiseksi. WALK-kynä on laadukas ja käytännöllinen valinta.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Metalli

Walk. Kuulakärkikynä Alumiinia Metalli

Määrä

kpl

546,56 €

Product Name: WALK. Earplug Tip Aluminum Colors: Grey Product Categories: - Tips - Metal Tips Key Features: - PDP6-01: Pad printing Max. printing area 9980.01 square cm - PDP5-01: Pad printing Max. printing area 9980.01 square cm - LAS1-01-01: Rotary laser Max. printing area 6.75 square cm - LAS1-02-01: Rotary laser Max. printing area 25.0 square cm - LSR2-01-01: Laser Max. printing area 2.0 square cm - LSR2-02-01: Laser Max. printing area 7.0 square cm Product Description: Aluminum earplug tip with clips. ø9 x 140 mm Technical Specifications: Features: Black ink Material: Aluminum Ink Color: Black

Alumiininen kuulakärkikynä on monikäyttöinen mainoslahja, joka sopii niin toimistoon, kouluun kuin kotiinkin. Kynä on erinomainen valinta yrityslahjaksi, messuille ja tapahtumiin. Tyylikäs ja kestävä alumiinikynä on käytännöllinen lahjaidea, joka sopii monenlaisille kohderyhmille. Kynään on mahdollista painattaa yrityksen logo tai viesti, jolloin se toimii tehokkaana markkinointivälineenä.

WALK-alumiinikynät vahvistavat yrityksesi brändiä ja näkyvyyttä

WALK-kuulakärkikynä on tyylikäs ja kestävä alumiinikynä, joka sopii erinomaisesti yrityksesi mainos- ja lahjakäyttöön. Kynän harmaa väri ja moderni muotoilu tekevät siitä ajattoman valinnan. Useilla eri painotekniikoilla saat yrityksesi logon ja viestin näkyvästi esille. Laadukas musta muste takaa sulavan kirjoituskokemuksen. WALK-kynä on käytännöllinen ja arvokas lahja, joka vahvistaa yrityskuvaasi.

Alumiinikynän painatus laserilla tai tampopainatuksella

Tuo yrityksesi brändi esille tyylikkäästi WALK-kuulakärkikynällä. Painata logosi ja iskulauseesi kynään, joka on valmistettu laadukkaasta alumiinista. Valitse väritys, joka sopii yritysilmeeseesi. WALK-kynä on täydellinen lahja tapahtumiin ja muistuttaa asiakkaitasi yrityksestäsi joka kerta, kun he kirjoittavat sillä. Tilaa omasi jo tänään ja anna brändisi näkyä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi