Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Take away mukit

Take Away muki omalla painatuksella vie yrityksesi mukaan arjen kahvihetkiin. Löydät meiltä kattavan valikoiman take away mukeja. Valikoimasta löytyy niin edullisempia muovisia mukeja, kuin metallisia termos take away mukeja kuin myös keraamisiakin vaihtoehtoja. Takea way muki yrityksen logolla on nykyään suosittu liikelahja, sillä amerikasta tuttu take away kulttuuri on alkanut pesitymyään myös suomalaiseen kahvikulttuuriin. 

Neljä hyvää syytä valita take away kahvimuki omalla painatuksella:

  • Näkyvyys: Take away muki yrityksen logolla ovat jatkuva muistutus yrityksestäsi ja logolle voi tulla todella paljon näyttökertoja.

  • Käytännöllisyys: Take away muki ovat käytännöllinen ja arjessa käytettävä tuote ja siksi usein pidetty liikelahja.

  • Kustannustehokas: Take away kahvimuki omalla painatuksella on suhteellisen edullinen liikelahja, mutta niillä voi saada paljon näyttökertoja logolle, jolloin kontaktihinnasta voi tulla erittäin kustannustehokas.

  • Helposti kustomoitava: Take away mukeja voi helposti kustomoida yrityksen logolla tai viestillä, mikä tekee niistä monipuolisen promotuotteen.

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi