Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Juomapullot

Juomapullot omalla logolla toimivat niin liikelahjana kuin mainoslahjana koska käytämme juomapulloja niin urheiluharjoituksissa, töissä, ulkolenkeillä, retkillä ja muualla. Juomapullo on siis todellinen käyttöesine, joka tulee käyttöön. Kannattaakin ottaa tästä hyöty irti ja painattaa yrityksesi logo juomapulloon, jonka kautta saat loistavan mainospaikan kohdeyleisöösi. Juomapullo omalla logolla painettuna on edullinen, mutta tehokas mainos.

Valikoimastamme löydät edulliset juomapullot pillillä, muovipullot, alumiinipullot, sekä merkkipullot, kuten Camelbak-juomapullot. Katso myös: Mukit

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Juomapullot, jotka eroavat massasta

Haluatko erottua joukosta? Räätälöidyt juomapullot, joissa on yrityksesi logo tai slogan, ovat erinomainen tapa tehdä niin. Yrityksen oma juomapullo ei ainoastaan vahvista brändiäsi, se myös osoittaa sitoutumista kestävyyteen ja vastuullisuuteen. Yrityksesi nimi käden ulottuvilla päivittäin on loistava tapa pitää yrityksesi mielessä, joten mikä olisi parempi tapa levittää yrityksesi nimeä kuin kauniilla ja kestävällä juomapullolla? Valikoimastamme löydät erilaisia vaihtoehtoja, kuten termos-, metalli-, lasi-, muovi- ja älypulloja.

Juomapullo omalla logolla - Kannettava mainostaulu

Olipa kyseessä yrityksen sisäinen tapahtuma, asiakastapaaminen tai markkinointitilaisuus, juomapullo omalla logolla on erinomainen ja ympäristöystävällinen tapa tuoda yrityksesi esiin. Yrityksesi logo näyttää upealta Vannon juomapullojen pinnalla. Pulloista tulee käytännöllisiä tuotteita päivittäiseen käyttöön, sekä tehokkaita mainosvälineitä, jotka muistuttavat käyttäjiään yrityksestäsi joka kerta, kun he juovat. Se on kuin kannettava mainostaulu, joka saa yrityksesi nimen ja logon liikkeelle.

Juomapullo painatuksella - Tee vaikutus

Juomapullo painatuksella voi olla mitä tahansa. Se voi olla yrityksesi logo, inspiroiva sanoma tai vaikkapa kuva. Mikään ei rajoita luovuuttasi, kun suunnittelet juomapulloa omalla painatuksella. Painatus prosessimme takaa laadukkaan lopputuloksen, joka säilyy pullossa pesusta toiseen. Valikoimistamme löytyy useita painatusmenetelmiä, kuten siirtokuva, laserkaiverrus, digitaalipaino ja tampopainatus.

Juomapullo pillillä - Pidä yrityksesi brändi käsillä

Juomapullo pillillä tarjoaa lukuisia etuja. Esimerkiksi ajon aikana, palaverissa tai liikkeellä ollessa, voit nauttia juomasi häiriöttömästi yhdellä kädellä. Vannon juomapullo pillillä on suunniteltu siten, että sen käyttö on mahdollisimman sujuvaa ja mukavaa. Pillin ansiosta voit juoda vaivattomasti vaakatasossa ilman, että sinun tarvitsee kallistaa pulloa tai päätäsi. Nämä juomapullot ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja niissä on tiivis kansi, joka estää vuodot.

Iso juomapullo nesteytyksen tukena - Jano ei yllätä

Iso juomapullo ei ole ainoastaan käytännöllinen, vaan se on myös täydellinen valinta terveellisen elämäntavan puolesta. Se muistuttaa jatkuvasti tarpeesta pysyä hyvin nesteytettynä, joka on tärkeää sekä fyysiselle, että henkiselle suorituskyvylle. Valitsemalla ison juomapullon yrityksesi saa käyttöönsä korkealaatuisen ja käytännöllisen tuotteen lisäksi, myös näkyvyyttä ja tunnettavuutta.

Metallinen juomapullo - Pysy virkistyneenä tyylillä

Metallinen juomapullo on kestävä ja ajaton valinta, joka sopii niin toimistolle kuin ulkoiluretkillekin. Metallisen juomapullon etuna on sen kyky pitää juomat viileinä pitkään. Se ei ainoastaan säilytä juoman lämpötilaa, vaan on myös kevyt, jonka ansiosta se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Metallinen juomapullo on myös esteettisesti miellyttävä. Sen pintaa voidaan muokata yrityksesi logon tai muun halutun designin mukaan. Metallinen juomapullo onkin erinomainen tapa tehdä yrityksesi näkyväksi.

Termos juomapullo - Pidä juomasi oikean lämpöisenä

Termos juomapullot ovat suunniteltu vastaamaan moderneja vaatimuksia, tarjoamalla kätevän ratkaisun juoman lämpötilan säilyttämiseen pitkään. Termos juomapullo ei ainoastaan pidä kylmät juomat viileinä, vaan myös lämpimät juomat kuumina, tehden siitä ihanteellisen valinnan jokaiseen tilanteeseen. Lisäksi sen tyylikäs muotoilu on linjassa yrityksen brändin kanssa, tehdessään positiivisen vaikutuksen työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin.

Pieni juomapullo - Mukana kaikkialla

Pieni juomapullo on suunniteltu erityisesti aktiiviseen elämäntapaan sopivaksi. Se on täydellinen kumppani lenkkipolulle, kuntosalille, toimistoon tai vaikkapa päiväretkelle. Sen kompakti koko ei tarkoita kuitenkaan sitä, että laatu tai tyyli olisi uhrattu. Päinvastoin, pieni juomapullo on valmistettu samoista korkealaatuisista materiaaleista kuin suuremmatkin mallit. Pieni koko ei myöskään estä meitä lisäämästä yrityksesi logoa tai slogania pullon pinnalle.

Teräsjuomapullo - Tyylikäs, kestävä ja käytännöllinen

Teräsjuomapullo on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Teräksen ansiosta tämä juomapullo kestää hyvin kulutusta, olipa ympäristö millainen tahansa. Teräs ei muuta juoman makua, joten voit nauttia raikkaasta vedestä tai muista juomista sellaisenaan. Lisäksi teräsjuomapullo on helppo pitää puhtaana ja raikkaana. Sen minimalistinen muotoilu sopii monenlaiseen makuun ja se on saatavana useissa eri väreissä.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi