Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Avaimenperät

/

Muut avaimenperät

/

Ulrich. Metallinen Avaimenperä Hopea
Ulrich. Metallinen Avaimenperä Hopea
Ulrich. Metallinen Avaimenperä Hopea

hi!dea™

ULRICH. Metallinen avaimenperä

159187

Kaiverrettava metallinen avaimenperä ULRICH on tyylikäs ja kestävä yrityslahja. Talonmuotoinen avaimenperä toimitetaan lahjarasiassa, ja sen koko on 49 x 36 x 3 mm. Personoi avaimenperä yrityksesi logolla tai viestillä ja anna laadukas liikelahja, joka kulkee aina mukana. Harmaa väri sopii moneen tyyliin. Tilaa ULRICH-avaimenperät vaivattomasti verkkokaupastamme.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Hopea

Ulrich. Metallinen Avaimenperä Hopea

Määrä

kpl

189,00 €

Metallinen ULRICH-avaimenperä omalla painatuksella

Metallinen avaimenperä on tyylikäs ja kestävä lahja, joka sopii niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin käyttöön. Talonmuotoinen avaimenperä on käytännöllinen valinta kotiin, toimistoon tai vapaa-ajan asuntoon. Kaiverrettava pinta mahdollistaa yksilöllisen viestin tai logon lisäämisen. Lahjarasia tekee avaimenperästä myös hienon liikelahjan asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Metallinen avaimenperä on ajaton ja monikäyttöinen valinta.

Metallinen ULRICH-avaimenperä vahvistaa yrityksesi brändiä

ULRICH-avaimenperä on tyylikäs metallinen mainoslahja, joka kestää aikaa. Talonmuotoinen 49 x 36 x 3 mm:n kokoinen avaimenperä on kaiverrettavissa yrityksesi logolla. Laadukas harmaa metalliavaimenperä lahjarasiassa on käytännöllinen ja näyttävä yrityslahja, joka pitää brändin näkyvillä asiakkaiden arjessa. ULRICH-avaimenperä on täydellinen valinta, kun haluat antaa laadukkaan ja pitkäikäisen mainostuotteen.

Metallisen avaimenperän kaiverrusmahdollisuudet lahjaksi

Vahvista yrityksesi brändiä tyylikkäällä ULRICH-avaimenperällä. Kaiverruta logosi tai iskulauseesi harmaaseen metallipintaan, joka sopii saumattomasti yrityksesi väreihin. Tämä laadukas ja kestävä mainoslahja muistuttaa asiakkaitasi ja työntekijöitäsi yrityksestäsi joka kerta, kun he käyttävät avaimiaan. Ihanteellinen valinta niin tapahtumiin kuin jokapäiväiseen käyttöön. Tilaa omasi jo tänään ja anna brändisi näkyä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi