Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Joulun Liikelahjat

/

Joululahjasetit

/

Ukiyo Sushi-illallissetti Kahdelle Valkoinen, Musta
Ukiyo Sushi-illallissetti Kahdelle Valkoinen, Musta
Ukiyo Sushi-illallissetti Kahdelle Valkoinen, Musta
Ukiyo Sushi-illallissetti Kahdelle Valkoinen, Musta
Ukiyo Sushi-illallissetti Kahdelle Valkoinen, Musta
Ukiyo Sushi-illallissetti Kahdelle Valkoinen, Musta

Ukiyo sushi-illallissetti kahdelle

124584

Etsitkö täydellistä joululahjaa keittiöön? Ukiyo sushi-illallissetti kahdelle on tyylikäs ja käytännöllinen lahja sushifaneille. Musta-valkoinen 8-osainen keramiikka- ja bambusetti sisältää lautaset, kastikeastiat ja syömäpuikot. Laadukkaasti pakattu kraft-lahjapakkaukseen. Nauti aidosta sushikokemuksesta kotona!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen, musta

Ukiyo Sushi-illallissetti Kahdelle Valkoinen, Musta

Määrä

kpl

516,00 €

Ukiyo sushi-illallissetti kahdelle kotiinsa laadukas yrityslahja

Ukiyo sushi-illallissetti kahdelle on täydellinen valinta kotikokkaajille ja sushiharrastajille. Se sopii erinomaisesti romanttisiin illallisiin, ystävien kanssa nautittaviin aterioihin tai perheen yhteisiin hetkiin. Setti on myös loistava lahjaidea hääparille, uuteen kotiin muuttaville tai japanilaisen ruokakulttuurin ystäville. Tyylikkäänä ja käytännöllisenä kokonaisuutena se tuo ripauksen luksusta arkeen ja juhlaan.

Ukiyo sushisetti mainoslahjana vahvistaa yrityksen japanilaista ruokakulttuuria arvostavaa imagoa

Ukiyo sushi-illallissetti kahdelle on tyylikäs ja käytännöllinen mainoslahja, joka jättää pysyvän vaikutuksen. Korkealaatuisesta keraamiikasta ja bambusta valmistettu 8-osainen setti on kompakti (20,5 x 13 x 3,5 cm) ja kevyt (616 g), mutta tarjoaa silti täydellisen kattauksen kahdelle. Mustavalkoinen design sopii jokaiseen keittiöön, ja kraft-lahjapakkaus tekee siitä valmiin yrityslahjan, joka vahvistaa brändiäsi tyylikkäästi ja käytännöllisesti.

Sushisetin painomahdollisuudet - yksilöi lahjasi personoidulla kortilla

Tuo ylellisyyttä yritysillallisiin tyylikkäällä Ukiyo sushi-setillä! Personoi laadukkaat keraamiset lautaset ja kastikeastiat logolla tai iskulauseellasi. Valitse brändisi värit mustan ja valkoisen rinnalle luodaksesi vaikuttavan kokonaisuuden. Täydellinen lahja asiakkaille tai henkilöstölle - muistuttaa herkullisista hetkistä ja yrityksesi laadusta. Tilaa nyt ja tee jokaisesta illallisesta erityinen!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi