Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Koti

/

Tyynyt ja Peitot

/

Tyynynpäällinen Valkoinen
Tyynynpäällinen Valkoinen

Queenanne

Tyynynpäällinen

131746

Laadukas Queen Anne tyynynpäällinen joustofroteesta, vetoketjulla. Oeko-Tex-sertifioitu, pitää tyynyn puhtaana ja raikkaana. Saatavilla 50x60cm ja 50x90cm koossa. Helppo brodeerata yrityksesi logolla. Täydellinen mainos- tai yrityslahja, joka tarjoaa mukavuutta ja näkyvyyttä brändillesi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Tyynynpäällinen Valkoinen

Määrä

kpl

450,00 €

Tyynynpäällinen omalla painatuksella mainoslahjaksi

Tyynynpäällinen on monikäyttöinen mainoslahja, joka sopii erinomaisesti hotellien, kylpylöiden ja lentoyhtiöiden käyttöön. Brodeerauksella varustettu tyynynpäällinen on tyylikäs tapa tuoda yrityksen brändi esiin majoitustiloissa ja matkustaessa. Laadukas joustofrotee pitää tyynyt raikkaana ja puhtaana pidempään. Tyynynpäällinen on käytännöllinen valinta myös koteihin ja mökeille, sillä se suojaa tyynyjä kulumiselta ja likaantumiselta.

Tyynynpäälliset yrityksesi näkyvyyden ja viihtyvyyden parantamiseen

Laadukas Queen Anne tyynynpäällinen joustofroteesta, vetoketjulla ja Oeko-Tex-sertifioinnilla. Suojaa ja pitää tyynyt raikkaana pidempään. Brodeerattuna yrityksen logolla täydellinen mainos- tai yrityslahja. Saatavilla koossa 50x60cm ja 50x90cm. Konepestävä 60 asteessa, ei rumpukuivausta. Materiaali puuvillaa. Tilaa omalla logollasi ja anna lahjaksi asiakkaillesi tai henkilöstöllesi.

Tyynynpäällisten brodeeraus eri kokoisilla painatuksilla

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäällä Queen Anne tyynynpäällisellä! Painata logosi tai iskulauseesi brodeerauksella ja valitse väritys yrityksesi ilmeen mukaan. Täydellinen lahja tapahtumiin tai yrityksesi merkkipäiviin. Joustofroteinen materiaali takaa käyttömukavuuden ja Oeko-Tex-sertifiointi ympäristöystävällisyyden. Saatavilla kahdessa koossa. Tilaa omasi nyt ja anna brändisi näkyä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi