Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Muistilaput

Perinteiset muistilaput omalla painatuksella tai yrityksen logolla edulliseen hintaan. Mahdollisuus näyttäviin neliväripainatuksiin. Neliväripainatuksen ansiosta, voit kustomoida täysin omanlaisesi painatuksen muistilappuihin. Muistilapun jokaiselle sivulle voidaan painattaa yrityksen logo.

Muistilappu on yksinkertainen, mutta tehokas ja edullinen mainoslahja. Kun muistilappulehtiön saanut henkilö tekee muistiinpanoja ja kiinnittää niitä esimerkiksi jääkaapin oveen, tai näytön reunaan, samalla hän saa aina muistutuksen yrityksestäsi.

Valitse sopiva koko ja sivumäärä ja pyydä tarjous!

Etusivu

/

Toimisto

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Viestintä uudelle tasolle - Muistilaput yrityksille

Muistilaput ovat olennainen osa päivittäistä suunnittelua ja organisoimista monissa yrityksissä. Vannon erikoistunut painatustekniikka mahdollistaa uniikin ja räätälöidyn ilmeen jokaiselle muistilapulle. Olipa kyseessä sitten yrityksen logo tai yksityiskohtainen design, meidän avullamme voit saada yrityksesi brändin näkymään jokaisessa muistilapussa. Kun valitsette meidän muistilappumme, ette saa vain työkalua tiedon jakamiseen ja muistiinpanoihin, vaan myös mahdollisuuden vahvistaa yrityksenne brändiä. Valitse Vanno, kun haluat, että jokainen yksityiskohta edustaa yritystänne parhaalla mahdollisella tavalla.

Muistilaput omalla logolla - Yksityiskohdilla on merkitystä

Kun haluatte erottua joukosta ja tehdä vaikutuksen asiakkaisiinne, muistilaput omalla logolla ovat yksinkertainen, mutta tehokas tapa tehdä se. Logollanne varustetut muistilaput levittävät yrityksenne nimeä ja visuaalista ilmettä, sekä osoittavat huolellista huomiota yksityiskohtiin. Joka kerta kun asiakas tai kollega tarttuu logollanne varustettuun muistilappuun, he näkevät yrityksenne sitoutumisen laatuun ja ammattitaitoon, jonka lisäksi se on aina muistutus yrityksestänne. Muistilaput omalla logolla ovat pieni investointi, jolla on suuri vaikutus.

Muistilaput omalla painatuksella - Luo yksilöllinen vaikutelma

Jokaisella yrityksellä on oma ainutlaatuinen tarinansa ja muistilaput omalla painatuksella antavat sinulle mahdollisuuden kertoa sen visuaalisesti. Yksilölliset painatukset mahdollistavat persoonallisten viestien, kuvien tai grafiikoiden lisäämisen, jolloin muistilapuista tulee paljon enemmän kuin pelkkiä paperilappuja. Ne sopivat myös kampanjatuotteiksi, tapahtumiin tai jopa koulutuksiin ja seminaareihin. Muistilaput omalla painatuksella tuovat lisäarvoa jokaiseen tilaisuuteen ja ne ovat yksi tapa näyttää, että yrityksesi miettii aina askelta pidemmälle.

Ideoiden ja tehtävien esille pano - Isot muistilaput avuksi

Yrityksille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa ideoiden ilmaisemiseen ja jotka haluavat varmistaa, että viestit näkyvät selkeästi, isot muistilaput ovat oivallinen valinta. Erityisesti silloin, kun on tarve jakaa monimutkaisempia tehtävälistoja, projektin vaiheita tai esittää graafisia elementtejä, suuremmat muistilaput ovat tärkeitä. Suosittelemme erityisesti Sticky-Mate®-muistilappuja koossa 150x100 mm ja 100x100 mm sekä Sticky-Mate® kierrätettyjä tarralappuja koossa 127 x 75 mm. Nämä vaihtoehdot tarjoavat laajempaa kirjoitustilaa, jonka lisäksi ne myös edustavat yrityksenne sitoutumista laatuun ja ympäristöystävällisyyteen. Isot muistilaput ovat erinomainen tapa varmistaa, että yrityksenne viestit eivät jää huomaamatta.

Pienet muistilaput yrityksen arjessa

Kun kyseessä on tiivis ja tehokas kommunikointi yrityksen sisällä, pienet muistilaput ovat korvaamaton apuväline. Ne ovat erinomaisia lyhyiden muistiinpanojen, tehtävämuistutusten tai nopeiden viestien jakamiseen tiimisi kesken. Vaikka ne ovat kompakteja, niiden vaikutus sujuvaan toimintaan on suuri. Yrityksille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja ympäristöystävällisyyttä, suosittelemme erityisesti Sticky-Mate®-muistilappuja koossa 50x75 mm sekä Sticky-Mate® kierrätettyjä tarralappuja koossa 75 x 75 mm. Pienet muistilaput eivät pelkästään säästä tilaa, vaan ne myös auttavat pitämään työpöydän siistinä.

Hauskat muistilaput - Iloa ja inspiraatiota toimistoon

Yrityksen sisäinen viestintä ei aina tarvitse olla vakavaa ja hauskat muistilaput voivat tuoda iloista vaihtelua päivittäiseen arkeen. Ne lisäävät työpaikan positiivista ilmapiiriä ja edistävät luovaa ajattelua, joka parantaa tiimien välistä yhteistyötä ja motivaatiota. Olipa kyseessä värikäs design tai nokkela lause, hauskat muistilaput voivat olla pieni, mutta tehokas tapa lisätä hymyjä työpaikalla. Ne voivat toimia myös mainiona keskustelunavaajana tai jäänmurtajana kokouksissa. Joten, kun haluatte tuoda lisää iloa yritykseenne, hauskat muistilaput ovat yksi harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi