Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Hupparit

/

Thc Phoenix Wh. Unisex Huppari Valkoinen
Thc Phoenix Wh. Unisex Huppari Valkoinen
Thc Phoenix Wh. Unisex Huppari Valkoinen

hi!dea™

THC PHOENIX WH. Unisex huppari

157034

THC PHOENIX WH. Unisex huppari - laadukas ja tyylikäs collegehuppari mainostuotteeksi tai yrityslahjaksi. 50/50 puuvilla-polyesteri, harjattu sisäpinta ja sävytetyt yksityiskohdat. Koot XS-XXL. Monipuoliset painatus- ja brodeerausvaihtoehdot mahdollistavat yksilöllisen brändäyksen. Tilaa nyt ja tuo yrityksesi logo näyttävästi esiin!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Thc Phoenix Wh. Unisex Huppari Valkoinen

Määrä

kpl

222,20 €

THC PHOENIX WH unisex huppari mainoslahjaksi yrityksen logolla

THC PHOENIX WH. unisex huppari on monikäyttöinen vaate, joka sopii niin vapaa-aikaan kuin työpaikalle. Tämä laadukas huppari on oiva valinta mainoslahjaksi yrityksille, yhdistyksille ja tapahtumiin. Huppariin voi painattaa logon tai viestin, jolloin se toimii näkyvänä mainoksena. Mukava ja tyylikäs huppari on suosittu lahja, jota käytetään mielellään päivittäin.

Phoenix-hupparit mainoslahjana vahvistavat yrityskuvaa ja työntekijöiden yhteenkuuluvuutta

THC PHOENIX WH. Unisex huppari on laadukas mainoslahja, joka pitää henkilöstön ja asiakkaat lämpiminä. 50/50 puuvilla-polyesterisekoite ja harjattu sisäpinta takaavat mukavuuden, kestävyyden ja helpon huollon. Hupparin painatus- ja brodeerausmahdollisuudet tarjoavat näkyvyyttä yritykselle. Saatavana koossa XS-XXL, joten sopii kaikille. Tyylikäs ja monikäyttöinen huppari vahvistaa yrityskuvaa.

Hupparin painomahdollisuudet - brodeeraus, siirtokuvapainatus ja tekstiilipainatus

THC PHOENIX WH. Unisex huppari - tyylikäs mainoslahja yrityksesi logolla ja iskulauseella. Painatamme logosi haluamallasi tekniikalla ja värityksellä, joka sopii brändiisi. Huppari on laadukas 320g/m2 puuvilla-polyesteri sekoite. Tilaa omasi tapahtumiin tai henkilöstölle ja anna yrityksesi näkyä. Saatavilla koossa XS-XXL. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi