Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Colleget

/

Thc Delta Wh. Unisex Collegepaita Valkoinen
Thc Delta Wh. Unisex Collegepaita Valkoinen
Thc Delta Wh. Unisex Collegepaita Valkoinen

hi!dea™

THC DELTA WH. Unisex collegepaita

157033

THC DELTA WH unisex collegepaita - laadukas mainos- ja yrityslahja. 50/50 puuvilla/polyesteri, harjattu sisäpinta. Tuplaresori kauluksessa, hihansuissa ja helmassa. Koot S-XXL. Monipuoliset painatusvaihtoehdot, kuten siirtokuva, tekstiili-, DTG- ja digitaalinen painatus sekä brodeeraus. Luo näyttävä ilme yrityksellesi tällä tyylikkäällä ja mukavalla collegepaidalla.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Thc Delta Wh. Unisex Collegepaita Valkoinen

Määrä

kpl

451,25 €

THC DELTA WH unisex collegepaita mainoslahjaksi yrityksen logolla

Laadukas ja monikäyttöinen unisex collegepaita sopii erinomaisesti yritysten työvaatteeksi, seurojen ja yhdistysten yhtenäiseksi asuksi sekä koulujen ja oppilaitosten tunnuksella varustettavaksi vapaa-ajan paidaksi. Tyylikäs collegepaita on mainiolahja henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille ja asiakkaille. Brodeerattuna tai painettuna collegepaita toimii myös näyttävänä mainoslahjatuotteena messuilla ja tapahtumissa.

THC DELTA collegepaita mainoslahjana lisää yrityksesi näkyvyyttä

THC DELTA WH -collegepaita on laadukas unisex-malli, joka sopii erinomaisesti mainos- ja yrityslahjaksi. Materiaali on miellyttävä sekoitus puuvillaa ja polyesteria, ja harjattu sisäpinta tuo mukavuutta viileämmälläkin säällä. Kestävä materiaali ja laadukas viimeistely takaavat pitkäikäisen tuotteen, joka pitää yrityksesi logon ja viestin esillä vuodesta toiseen. Useilla eri painatusvaihtoehdoilla saat yrityksesi brändin näyttävästi esille.

Brodeeraus, siirtokuvapainatus ja DTG-painatus collegeille

Erottaudu eduksesi THC DELTA WH. unisex collegepaidalla, johon voit painattaa yrityksesi logon ja iskulauseen. Valitse painatuksen väri brändi-ilmeesi mukaan ja hyödynnä collegepaidan tyylikkyys tapahtumamarkkinoinnissa. Laadukas ja mukava collegepaita on oiva mainoslahja, joka muistuttaa yrityksestäsi pitkään. Tilaa omalla painatuksella varustetut collegepaidat jo tänään ja vahvista yrityksesi näkyvyyttä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi