Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Colleget

/

Thc Delta Kids Wh. Lapsen Collegepaita Valkoinen
Thc Delta Kids Wh. Lapsen Collegepaita Valkoinen
Thc Delta Kids Wh. Lapsen Collegepaita Valkoinen

hi!dea™

THC DELTA KIDS WH. Lapsen collegepaita

153862

THC DELTA KIDS WH -lasten collegepaita on laadukas mainos- ja yrityslahja. Valmistettu puuvillasta (50%) ja kierrätetystä polyesteristä (50%), 300 g/m². Saatavilla koissa 4-12. Monipuoliset painatusvaihtoehdot, kuten siirtokuva-, tekstiili- ja digitaalinen painatus sekä brodeeraus ja 3D-kirjonta. Valkoinen väri sopii erinomaisesti yritysilmeen esille tuomiseen.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Thc Delta Kids Wh. Lapsen Collegepaita Valkoinen

Määrä

kpl

414,25 €

THC DELTA KIDS WH lapsen collegepaita yrityksen mainoslahjaksi

Lasten collegepaita sopii erinomaisesti päiväkotiin, kouluun ja vapaa-ajalle. Tyylikäs paita on loistava vaihtoehto yritysten ja yhdistysten mainoslahjaksi esimerkiksi tapahtumiin, messuille ja kampanjoihin. Collegepaita on monikäyttöinen ja miellyttävä vaate, joka pitää lapsen lämpimänä ja tuo esiin lahjoittajan viestin brodeerauksen tai painatuksen kautta.

Lapsen collegepaita lisää yrityksen näkyvyyttä ja yhteisöllisyyttä

THC DELTA KIDS WH -lasten collegepaita on laadukas mainos- ja yrityslahja, joka on valmistettu kestävästä puuvillan ja kierrätetyn polyesterin sekoitteesta. Monipuoliset painatusvaihtoehdot, kuten siirtokuva-, tekstiili- ja brodeeraus, mahdollistavat yrityksen logon näyttävän esilletuonnin. Useissa lasten ko'oissa saatavilla oleva collegepaita on erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat lahjoittaa kestävän ja tyylikkään tuotteen.

Lasten collegepaitojen painatus monipuolisilla menetelmillä

Lasten collegepaita omalla logolla – täydellinen mainos yrityksesi brändille! Painata logosi tai iskulauseesi näyttävästi paitaan ja valitse väritys, joka sopii yritysilmeeseesi. Laadukas ja mukava collegepaita on loistava mainoslahja tapahtumiin ja muistuttaa yrityksestäsi pitkään. Saatavilla useita kokoja, joten löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Tilaa nyt ja tuo yrityksesi esiin tyylikkäästi!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi