Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Laukut

/

Mainoskassit

/

Paperikassit

/

Tayla. Paperikassi (115 G/m²) Natural
Tayla. Paperikassi (115 G/m²) Natural
Tayla. Paperikassi (115 G/m²) Natural

hi!dea™

TAYLA. Paperikassi (115 g/m²)

145749

TAYLA-paperikassi (115 g/m²) on tyylikäs ja kestävä valinta yrityksesi mainoslahjaksi. Valkoisessa kassissa on punoskahvat ja tilava 320 x 390 x 110 mm koko. Painata voit jopa 600 cm² kokoisen logon tai viestin. TAYLA on valmistettu Euroopassa laadukkaasta voimapaperista. Valitse ympäristöystävällinen ja näyttävä TAYLA – se on lahja, joka muistetaan.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Natural

Tayla. Paperikassi (115 G/m²) Natural

Määrä

kpl

420,00 €

Paperikassi 115 g/m² punoskahvalla yrityksen logolla mainoslahjana

Paperikassit ovat monikäyttöisiä ja ekologisia vaihtoehtoja niin kaupassa käyntiin, lahjojen pakkaamiseen kuin pienten tavaroiden säilytykseen. Kestävästä voimapaperista valmistetut kassit soveltuvat erinomaisesti yritysten mainoslahjoiksi ja tapahtumien jakomateriaaliksi. Punoskahvallinen malli on tyylikäs valinta, joka sopii monenlaisiin tilanteisiin. Paperikassit ovat kierrätettäviä ja uudelleenkäytettäviä, joten ne ovat ympäristöystävällinen valinta tiedostavalle kuluttajalle.

Paperikassit TAYLA yrityksen näkyvyyden parantamiseen

TAYLA-paperikassi on laadukas ja ympäristöystävällinen valinta yrityksesi mainos- ja lahjakäyttöön. Vankka 115 g/m² voimapaperi takaa kestävyyden, ja 320 x 390 x 110 mm:n koko tarjoaa runsaasti tilaa tuotteillesi. Punoskahvat helpottavat kantamista. Euroopassa valmistettu kassi on vastuullinen valinta, joka viestii yrityksesi arvoista. Personoi kassi tekstiilipainatuksella ja vahvista brändiäsi tyylikkäästi.

Paperikassien painatus tekstiilipainatuksella jopa 600cm2 painoalalla

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäällä TAYLA-paperikassilla. Painata logosi ja iskulauseesi kassiin haluamissasi väreissä, jotka sopivat yritysilmeeseesi. Laadukas 115 g/m² voimapaperi takaa kestävyyden. Paperikassi toimii mainoslahjanasi niin asiakastapaamisissa, messuilla kuin muissakin tapahtumissa. Kassien valmistus Euroopassa tukee vastuullisuuttasi. Tilaa TAYLA-paperikassit ja anna brändisi näkyä arjessa.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi