Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Elektroniikka

/

Älypuhelintarvikkeet

/

Taskuvaravirtalähde 5 000 Mah Vehnän Oljista Khaki
Taskuvaravirtalähde 5 000 Mah Vehnän Oljista Khaki
Taskuvaravirtalähde 5 000 Mah Vehnän Oljista Khaki
Taskuvaravirtalähde 5 000 Mah Vehnän Oljista Khaki
Taskuvaravirtalähde 5 000 Mah Vehnän Oljista Khaki
Taskuvaravirtalähde 5 000 Mah Vehnän Oljista Khaki

Taskuvaravirtalähde 5 000 mAh vehnän oljista

124745

Taskuvaravirtalähde 5 000 mAh vehnän oljista - kompakti ja luonnonmukainen ratkaisu älypuhelimesi lataamiseen liikkeellä. Valmistettu osittain vehnäkuidusta, sisältää pitkäkestoisen litiumpolymeeriakun ja kaksi USB-liitäntää. Riittää jopa kolmeen latauskertaan. Virran indikaattori kertoo jäljellä olevan varauksen. Tyylikäs ruskea väri. Täydellinen valinta ympäristötietoiselle käyttäjälle.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Khaki

Taskuvaravirtalähde 5 000 Mah Vehnän Oljista Khaki

Määrä

kpl

592,80 €

Taskuvaravirtalähde 5 000 mAh vehnän oljista omalla painatuksella älypuhelimiin

Taskuvaravirtalähde vehnän oljista on ympäristöystävällinen ratkaisu älypuhelimien lataamiseen liikkeellä oltaessa. Kompakti koko mahdollistaa helpon kuljettamisen taskussa, laukussa tai repussa. Sopii erinomaisesti työ- ja vapaa-ajan matkoille, ulkoiluretkille ja festivaaleille. Luonnonmateriaaleista valmistettu varavirtalähde on tyylikäs ja ekologinen valinta yrityslahjaksi tai mainostuotteeksi. Monipuolinen käyttökohde tekee siitä ihanteellisen valinnan kenelle tahansa älypuhelimen käyttäjälle.

Vehnäoljesta valmistettu taskuvaravirtalähde lisää yrityksesi näkyvyyttä

Taskuvaravirtalähde 5 000 mAh vehnän oljista on ympäristöystävällinen ja tehokas mainos- ja yrityslahja. Kompakti koko mahdollistaa helpon mukana kuljettamisen, ja 5 000 mAh:n HD-litiumpolymeeriakku lataa puhelimen jopa kolmesti. Kaksi USB-liitäntää ja virran indikaattori tekevät käytöstä vaivatonta. Luonnonmateriaaleista valmistettu tuote viestii yrityksen ympäristöarvoista ja toimii käytännöllisenä lahjana asiakkaille ja henkilöstölle.

Taskuvaravirtalähteen painatus oljista valmistetulle pinnalle

Erottu eduksesi ekologisella taskuvaravirtalähteellä, joka valmistetaan luonnollisesta vehnäkuidusta. Painatamme yrityksesi logon ja iskulauseen tyylikkäästi tuotteeseen, huomioiden brändivärityksen. Kompakti 5000 mAh:n lisävirta pitää älylaitteesi käyttövalmiina tapahtumissa ja matkoilla. Osoita sitoutumisesi kestävään kehitykseen ja jätä positiivinen vaikutus asiakkaisiisi tällä laadukkaalla mainoslahjatuotteella.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi