Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Yrityslahjat

Yrityslahjat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden vahvistaa suhteita asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa, samalla edistäen yrityksesi brändiä. Niitä voidaan hyödyntää monissa tilanteissa, kuten yritystapahtumissa, koulutuksissa, asiakastapaamisissa sekä kiitoksena vuoden päätteeksi. Yrityslahjojen yksilöllistäminen, kuten logon painatus, lisää lahjan arvoa ja tekee siitä tehokkaan markkinointivälineen. Lahja ei tunnu pelkältä mainokselta, vaan arvostetulta eleeltä. Tarjoamme monipuolisia personointivaihtoehtoja, joilla varmistetaan yrityslahjasi erottuvan edukseen.

Ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö niin autamme sinua mielellämme oikean yrityslahjan löytämisessä!

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Yrityslahjat, jotka ilahduttavat - Etsi täydellinen lahja jokaiseen tilaisuuteen

Yrityslahjat ovat erinomainen tapa vahvistaa suhteita asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, luoda positiivista yrityskuvaa ja jättää pysyvä muistijälki. Vannon valikoimasta löydät monipuolisen kattauksen korkealaatuisia tuotteita, kuten kestäviä reppuja, tyylikkäitä juomapulloja ja käytännöllisiä sateenvarjoja, jotka voidaan räätälöidä juuri teidän tarpeisiin sopiviksi. Personoidut painatukset tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda esille yrityksesi brändiä ja viestiä jokaisessa lahjassa, olipa kyseessä sitten yrityksen logo tai muu toivomasi painatus.

Yrityslahjat omalla logolla - Yksilöllisyyttä ja tyyliä

Yrityslahjat omalla logolla ovat tehokas strategia erottautua kilpailijoista ja luoda pysyvä vaikutelma liikekumppaneiden ja asiakkaiden mieliin. Kun valitsette lahjaksi tuotteita, joissa komeilee yrityksenne logo, teette samalla investoinnin brändinne näkyvyyteen ja tunnettavuuteen. Suosituiksi valikoituneet tuotteet, kuten Spring kuparivakuumieristetty juomapullo, Vault 15" RFID-tietokonereppu 16L ja Parkerin kuulakärkikynä Jotter Bond Street, ovat käytännöllisiä ja laadukkaita lahjoja, joihin yhdistämällä yrityksenne logon, luotte lahjoista vieläkin merkityksellisempiä. Olipa kyseessä asiakastapaaminen, työntekijöiden huomioiminen tai erikoistapahtumat, nämä huolella valitut tuotteet puhuvat puolestaan, tuoden yrityksenne arvot näkyvästi esille.

Yrityslahjat painatuksella - Lisää brändisi näkyvyyttä

Yrityslahjat painatuksella, kuten tyylikäs Avira pullo Avior RCS Re-steel 500ml ja kätevä Swiss Peak taskusateenvarjo Aware™ Tornado 27", tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda painatuksen näkyville päivittäisessä käytössä. Avira pullo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka säilyttää juomat viileänä jopa 20 tuntia ja lämpimänä 10 tuntia. Toisaalta, Swiss Peak taskusateenvarjo on tunnettu myrskynkestävyydestään, joka tarjoaa luotettavan suojan sään oikuilta. Nämä tuotteet toimivat kuin liikkuvat mainokset, jotka levittävät yrityksenne sanomaa laajalle.

Yrityslahjat, jotka tekevät vaikutuksen

Yrityslahjat edustavat yrityksen imagoa samalla kun ne tuovat iloa ja hyötyä vastaanottajalle. Valitessanne lahjaksi esimerkiksi Swiss Peak RCS muovista valmistetut polarisoidut aurinkolasit tai Case Logic tietokonereppu 17" 25L, annatte vastaanottajalle korkealaatuisen tuotteen, joka viestii sitoutumisestanne kestävään laatuun. Swiss Peak aurinkolasit tarjoavat tehokkaan suojan auringonvalolta, kun taas Case Logic reppu on täydellinen kumppani niin työmatkoille kuin vapaa-ajan reissuillekin. Valitsemalla tällaisia suosittuja ja arvostettuja yrityslahjoja, voitte olla varmoja siitä, että lahjanne erottuvat edukseen.

Parhaat yrityslahjat - Vinkkejä unohtumattomiin lahjoihin

Parhaat yrityslahjat yhdistävät käytännöllisyyden ja yksilöllisyyden, jättäen vastaanottajalle unohtumattoman vaikutelman yrityksestänne. Valitsemalla lahjaksi tuotteita, jotka heijastavat sekä yrityksenne arvoja, että vastaanottajan tarpeita, luotte lahjoista merkityksellisiä ja arvostettuja. Lahjan valintaan tulisi suhtautua kuin käyntikortin antamiseen, sen tulisi jättää positiivinen ja mieleenpainuva vaikutelma. Parhaat lahjat ovat niitä, jotka tulevat käytetyiksi toistuvasti, muistuttaen lahjan saajaa teistä ja vahvistaen suhdettanne pitkällä aikavälillä.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi