Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Toimisto

/

Tietoturva

/

Swiss Peak Rfid Anti-skimming Lompakko Musta, Musta
Swiss Peak Rfid Anti-skimming Lompakko Musta, Musta
Swiss Peak Rfid Anti-skimming Lompakko Musta, Musta
Swiss Peak Rfid Anti-skimming Lompakko Musta, Musta
Swiss Peak Rfid Anti-skimming Lompakko Musta, Musta
Swiss Peak Rfid Anti-skimming Lompakko Musta, Musta

Swiss Peak RFID anti-skimming lompakko

159700

Turvaa korttisi Swiss Peak RFID anti-skimming lompakolla. Tyylikäs PU-nahkainen lompakko, jossa tilaa 12 kortille. Ohut design ja 100% suoja tunnetuilta RFID/NFC-taajuuksilta. Kätevä koko 11,5 x 8,3 cm. Saatavilla mustana, mahdollisuus laserkaiverrukseen. Täydellinen mainos- tai yrityslahja tietoturvasta välittävälle.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta, musta

Swiss Peak Rfid Anti-skimming Lompakko Musta, Musta

Määrä

kpl

586,20 €

Swiss Peak RFID anti-skimming lompakko tietoturvalliseksi mainoslahjaksi yrityksen asiakkaille

Swiss Peak RFID anti-skimming lompakko on täydellinen ratkaisu turvalliseen korttien ja käteisen säilytykseen. Tyylikäs ja ohut design tekee siitä ihanteellisen valinnan niin arkeen kuin matkoillekin. Lompakko sopii erinomaisesti lahjaksi yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille, jotka arvostavat tietoturvaa ja käytännöllisyyttä. Suojaa henkilökohtaiset tietosi ja nauti huolettomasta asioinnista Swiss Peak RFID anti-skimming lompakon avulla.

Swiss Peak RFID-lompakko suojaa yrityksen tietovuodoilta

Swiss Peak RFID anti-skimming lompakko suojaa korttisi ja datasi 100% varmuudella tunnetuilta RFID/NFC-taajuuksilta. Tyylikäs PU-nahkainen design mahtuu taskuun ja säilyttää jopa 12 korttia turvallisesti. Kestävä ja tyylikäs mainoslahja, joka viestii yrityksesi arvostavan tietoturvaa. Personoi lompakko laserkaiverruksella ja anna lahja, joka muistetaan.

RFID-lompakko logokaiverrus laadukkaat mainoslahjat yrityksille

Suojaa yrityksesi brändi ja asiakkaiden tiedot tyylikkäällä Swiss Peak RFID anti-skimming lompakolla. Painata logosi ja iskulauseesi lompakkoon laserkaiverruksella, joka sopii saumattomasti yhteen brändi-ilmeesi kanssa. Laadukas PU-nahka ja tyylikäs musta väri viestivät ammattimaisuudesta ja luotettavuudesta. Täydellinen lahja asiakkaillesi, yhteistyökumppaneillesi ja työntekijöillesi - osoita välittäväsi heidän turvallisuudestaan ja hyvinvoinnistaan.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi