Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Kahvimukit

/

Supreme 350 Ml Muovinen Muki Sininen
Supreme 350 Ml Muovinen Muki Sininen
Supreme 350 Ml Muovinen Muki Sininen
Supreme 350 Ml Muovinen Muki Sininen
Supreme 350 Ml Muovinen Muki Sininen

Unbranded

Supreme 350 ml muovinen muki

134554

Supreme -muki on loistava vaihtoehto, kun haluat antaa merkityksellisen ja huomiota herättävän mainoslahjan asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Kahvimuki painatuksella ei pelkästään ole tehokas markkinointiväline, vaan myös kohottaa yrityksesi ja sen sidosryhmien välistä kumppanuutta. Valitse liikelahja, joka kestää aikaa ja muistuttaa saajaansa yrityksesi arvoista ja yhteistyön tärkeydestä. Supreme -kahvimuki on myös kohtuuhintainen vaihtoehto liikelahjaksi, tarjoten korkealaatuista ja hyödyllistä tavaraa pienellä budjetilla.

  • Painatustavat: screenprint A special 1
  • Värivaihtoehdot: Sininen, punainen ja keltainen
  • Materiaali: SAN muovi
  • Tilavuus: 350 ml

Supreme -muki on kestävä yksiseinäinen muovimuki.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Sininen

Supreme 350 Ml Muovinen Muki Sininen
Supreme 350 Ml Muovinen Muki Punainen

Määrä

kpl

453,50 €

Toimiva liikelahja - Kahvimuki

Supreme -kahvimukissa materiaalina on laadukas SAN muovi. Supreme -kahvimukin tilavuus on 350 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi juomiseen. Supreme -kahvimuki on sekä käytännöllinen että pitkäikäinen, ja se tekee siitä erinomaisen yrityslahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Supreme -kahvimuki - Yrityslahja, joka luo yhteisöllisyyttä

-kahvimuki on hyödyllinen mainoslahja, minkä kaikki tarvitsevat päivittäisessä arjessa. Kun -kahvimukissa on yrityksen tunnus, mainoslause tai muu sanoma, se luo jatkuvaa näkyvyyttä brändillesi. Siten Supreme kahvimuki voi toimia toimivana mainosvälineenä, kun lahjan vastaanottaja käyttää -kahvimukia työpaikalla, kotona tai matkoilla. Kun mukit jaetaan työntekijöille tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne vahvistavat yrityksen brändiä. Yrityslahjana jaettu muki jää useasti käyttöön pitkäksi aikaa. Se tarkoittaa, että sen merkitys ja näkyvyys jatkuvat pidempään kuin monet muut liikelahjat.

Kestävä ja korkealaatuinen painatus - Vanno mukit

Omalla painatuksella voit tehdä Supreme -kahvimukista erityisen uniikin. Voit lisätä siihen yrityksesi logon, iskulauseen tai jopa henkilökohtaisen viestin, joka tekee yrityslahjasta ominaisen ja mieleenpainuvan. Painatuksen avulla voit myös varmistaa, että brändisi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä jatkuvasti brändisi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi