Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Elektroniikka

/

Älypuhelintarvikkeet

/

Stay Fit Ja Sydämensykemonitori Musta
Stay Fit Ja Sydämensykemonitori Musta
Stay Fit Ja Sydämensykemonitori Musta
Stay Fit Ja Sydämensykemonitori Musta
Stay Fit Ja Sydämensykemonitori Musta
Stay Fit Ja Sydämensykemonitori Musta

Stay Fit ja sydämensykemonitori

124907

Stay Fit -aktiivisuusmittari sydämensykemonitorilla – kevyt, vedenpitävä ja helppokäyttöinen. Seuraa unta, askelia, matkaa, kaloreita ja mittaa sykettä, verenpainetta sekä veren happipitoisuutta. Muodikas TPE-ranneke ja värinäyttö. Ilmainen sovellus 10 kielellä. 7 päivän valmiusaika, 3 päivän käyttöaika. Ota ensiaskel kohti terveellisempää elämäntapaa tällä tyylikkäällä aktiivisuusmittarilla.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Stay Fit Ja Sydämensykemonitori Musta

Määrä

kpl

30,73 €

Stay Fit aktiivisuusranneke sydämensykemonitorilla yrityksen mainoslahjaksi

Stay Fit -aktiivisuusranneke ja sydämensykemonitori sopii erinomaisesti kuntoilun ja hyvinvoinnin seurantaan. Ranneke on oiva apuväline niin arjessa kuin treeneissäkin, sillä se mittaa askeleita, matkaa, kaloreita ja unta. Vedenpitävä ranneke kulkee mukana vuorokauden ympäri. Helppokäyttöinen Stay Fit soveltuu niin kuntoilijoille, painonhallitsijoille kuin omasta terveydestään kiinnostuneille.

Stay Fit -aktiivisuusranneke parantaa työntekijöiden hyvinvointia ja tuottavuutta

Stay Fit -aktiivisuusmittari sydämensykemonitorilla on tyylikäs ja tehokas mainos- ja yrityslahja, joka edistää terveellisiä elämäntapoja. Kevyt ja vedenpitävä (IP67) mittari sisältää askelmittarin, matka- ja kalorimittarin sekä unen seurannan. Bluetooth-yhteys mahdollistaa tulosten helpon seurannan ilmaisella sovelluksella. Räätälöi mittari yrityksesi logolla ja anna lahja, joka muistetaan pitkään.

Aktiivisuusrannekkeiden painatus laserilla tai kaivertamalla

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi Stay Fit -sydämensykemonitorilla. Painata logosi tai iskulauseesi mustaan rannekkeeseen laserkaiverruksella, joka sopii saumattomasti yhteen tuotteen värityksen kanssa. Tämä vedenpitävä aktiivisuusmittari on täydellinen mainoslahja tapahtumiin ja kampanjoihin, joissa haluat viestiä yrityksesi sitoutumista hyvinvointiin ja teknologiaan. Astu askeleen lähemmäksi terveellisempää elämäntapaa brändisi kanssa.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi