Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Juomapullot

/

Lasipullot

/

Sky-juomapullo, Lasinen, 500 Ml
Sky-juomapullo, Lasinen, 500 Ml
Sky-juomapullo, Lasinen, 500 Ml
Sky-juomapullo, Lasinen, 500 Ml
Sky-juomapullo, Lasinen, 500 Ml
Sky-juomapullo, Lasinen, 500 Ml
Sky-juomapullo, Lasinen, 500 Ml
Sky-juomapullo, Lasinen, 500 Ml
Sky-juomapullo, Lasinen, 500 Ml

Unbranded

Sky-juomapullo, lasinen, 500 ml

136491

Sky-juomapullo on tyylikäs 500 ml:n lasinen juomapullo, joka sopii täydellisesti kylmille juomille. Pullossa on kätevä kierrekorkki tartuntaosalla ja se toimitetaan lahjapakkauksessa. Saatavilla useissa väreissä ja personoitavissa laserkaiverruksella, silkkipainatuksella tai tampopainatuksella. Ihanteellinen mainos- tai yrityslahja, joka erottuu edukseen.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Sky-juomapullo, Lasinen, 500 Ml

Määrä

kpl

145,00 €

Sky-juomapullo omalla painatuksella lasinen 500 ml mainoslahjat

Sky-juomapullo on tyylikäs ja monikäyttöinen lasinen juomapullo, joka sopii erinomaisesti niin työpaikalle, kuntosalille kuin retkeillekin. Kätevä 500 ml:n pullo on ihanteellinen valinta terveellisten juomien, kuten veden, mehun tai smoothien kuljettamiseen. Laajan värivalikoiman ansiosta löydät varmasti omasi, ja laadukas lasinen materiaali takaa pitkäkestoisen käytön. Sky-juomapullo on täydellinen mainostuote yrityksille ja yhdistyksille.

Sky-juomapullo yrityksesi maineelle – lasinen mainostuote 500ml

Sky-juomapullo on tyylikäs 500 ml lasinen juomapullo, joka sopii erinomaisesti yrityslahjaksi. Pullossa on kätevä kierrekorkki kantokahvalla, joka helpottaa mukana kuljettamista. Lasinen materiaali pitää juomat raikkaana ja pullo on pestävissä uudelleenkäyttöä varten. Pulloon saa kaiverrettua tai painettua yrityksen logon tai viestin, jolloin se toimii näyttävänä mainoksena yrityksellesi.

Lasipulloihin saatavilla monipuoliset painatusmahdollisuudet

Tuo yrityksesi brändi näkyvästi esille tyylikkäällä Sky-lasijuomapullolla! Painata logosi tai iskulauseesi pulloon ja valitse väritys yritysilmeesi sopivaksi. Tämä laadukas 500 ml:n lasipullo on täydellinen valinta tapahtumiin ja lahjaksi. Korkki helpottaa mukana kantamista. Tilaa omalla painatuksella varustetut Sky-juomapullot ja anna brändisi loistaa!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi