Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Koti

/

Tyynyt ja Peitot

/

Sisätyyny
Sisätyyny

Queenanne

Sisätyyny

116130

Laadukas Queen Anne sisätyyny höyhentäytteellä - pehmeä ja mukava. Oeko-Tex-sertifioitu, koko 50x60 cm. Täydellinen yrityslahja tai mainoslahja brodeerauksella. Konepestävä 40°C. Tilaa nyt mukava ja laadukas sisätyyny yrityksesi logolla!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Sisätyyny

Määrä

kpl

450,00 €

Laadukas sisätyyny tyynyt ja peitot kategoriaan yrityksen mainoslahjana

Sisätyyny tarjoaa mukavuutta kotona ja hotelleissa. Se sopii erinomaisesti sohville, vuoteisiin ja nojatuoleihin. Höyhentäytteinen tyyny tuo luksusta makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen. Sitä voi käyttää myös mökillä, asuntovaunussa tai veneessä. Pehmeä sisätyyny on oiva lahja uuteen kotiin muuttavalle tai sisustusta uudistavalle.

Sisätyynyllä brändättyä mukavuutta yrityksesi asiakkaille ja työntekijöille

Laadukas Queen Anne sisätyyny tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen mainoslahjavaihtoehdon. 50x60 cm kokoinen, 880 gramman painoinen höyhentäytteinen tyyny on Oeko-Tex-sertifioitu ja ihanan pehmeä. Brodeerausmahdollisuus jopa 12 000 tikkiin asti tekee tyynystä näyttävän yrityslahjan, joka jää mieleen ja tuo brändiäsi esiin kotien sisustuksessa pitkään.

Tyynyn brodeerausmahdollisuudet eri tikkimäärillä mukavaan nukkumiseen

Personoi sisätyynyt yrityksesi ilmeeseen! Brodeeraamme logosi tai iskulauseesi tyylikkäästi Queen Anne -höyhentyynyihin. Valitse brändiisi sopiva väri ja painatus. Nämä Oeko-Tex-sertifioidut, 50x60 cm tyynyt ovat täydellisiä lahjaksi tai tapahtumiin. Tee vaikutus pehmeällä mukavuudella ja yksilöllisellä designilla. Tilaa nyt ja nosta brändisi uudelle tasolle jokaisessa lepohetkessä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi