Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Elektroniikka

/

Älypuhelintarvikkeet

/

Sisäänvedettävä 3-in-1-johto Musta
Sisäänvedettävä 3-in-1-johto Musta
Sisäänvedettävä 3-in-1-johto Musta
Sisäänvedettävä 3-in-1-johto Musta
Sisäänvedettävä 3-in-1-johto Musta
Sisäänvedettävä 3-in-1-johto Musta

Sisäänvedettävä 3-in-1-johto

124651

Sisäänvedettävä 3-in-1-johto on kätevä ratkaisu iOS- ja Android-laitteiden lataamiseen. Kompakti muotoilu ja 100 cm:n litteä johto takaavat helpon mukana kuljettamisen. ABS- ja TPU-materiaalit tekevät johdosta kestävän. Johto sopii lataamiseen ja synkronointiin. Saatavilla mustana ja valkoisena. Täydellinen valinta yrityslahjaksi tai mainostuotteeksi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Sisäänvedettävä 3-in-1-johto Musta
Sisäänvedettävä 3-in-1-johto Valkoinen

Määrä

kpl

566,40 €

Sisäänvedettävä 3-in-1-johto älypuhelimille yrityksen omalla logolla

Sisäänvedettävä 3-in-1-johto on kätevä ratkaisu älypuhelimien ja muiden mobiililaitteiden lataamiseen ja synkronointiin niin kotona, toimistolla kuin matkoillakin. Monikäyttöinen johto soveltuu erinomaisesti niin IOS- kuin Android-laitteillekin, ja sen kompakti koko tekee siitä ihanteellisen valinnan mukana kuljetettavaksi. Sisäänvedettävä johto on erinomainen mainoslahja yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen ja työntekijöilleen käytännöllisen ja arvostetun tuotteen.

3-in-1-latausjohto mainoslahjana parantaa asiakastyytyväisyyttä

Sisäänvedettävä 3-in-1-johto on monipuolinen mainoslahja, joka soveltuu niin IOS- kuin Android-laitteille. 100 cm:n litteä johto on helppo pitää mukana sotkeutumatta kompaktin sisäänvedettävän mekanismin ansiosta. Kestävät ABS- ja TPU-materiaalit takaavat pitkän käyttöiän. Yrityksesi logo pad print- tai tampopainatuksella johdossa pitää brändisi näkyvillä asiakkaiden arjessa.

Sisäänvedettävän latausjohdon painatus logollasi

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäällä 3-in-1-latausjohdolla, johon voit painattaa logosi ja iskulauseesi. Valitse johdon ja merkkauksen värit yrityksesi värimaailmaan sopiviksi. Kompakti ja kätevä johto kulkee helposti mukana, ja sen 100 cm:n pituus riittää moneen käyttöön. Lahjoita asiakkaillesi ja henkilöstöllesi laadukas ja monikäyttöinen tuote, joka muistuttaa yrityksestäsi päivittäin.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi