Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Toimisto

/

Tietoturva

/

Rfid-suojattu Passitasku Korkista Ruskea
Rfid-suojattu Passitasku Korkista Ruskea
Rfid-suojattu Passitasku Korkista Ruskea
Rfid-suojattu Passitasku Korkista Ruskea
Rfid-suojattu Passitasku Korkista Ruskea
Rfid-suojattu Passitasku Korkista Ruskea

RFID-suojattu passitasku korkista

125700

Suojaa passisi ja korttisi tyylikkäästi luonnollisesta korkista valmistetulla RFID-suojatulla passitaskulla. Sisältää kolme korttitaskua ja setelilokeron. RFID-suojamateriaali estää henkilöllisyysvarkaudet ja sähköiset taskuvarkaudet. Kompakti koko 14 x 10,5 cm mahtuu helposti taskuun. Personoi tuote yrityksesi logolla laserkaiverrettuna, digitaalisella painatuksella tai siirtokuvalla. Ihanteellinen mainos- tai yrityslahja.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Ruskea

Rfid-suojattu Passitasku Korkista Ruskea

Määrä

kpl

564,50 €

RFID-suojattu passitasku korkista yrityksen tietoturvaan ja mainoslahjaksi

RFID-suojattu passitasku korkista on erinomainen valinta matkailuun, työ- ja vapaa-ajan reissuille. Tyylikäs ja luonnonmukainen korkkikotelo pitää passisi, henkilökorttisi ja maksukortit turvassa ahtaissakin laukuissa. Suojaa itsesi ja läheisesi henkilötietovarkauksilta tällä näppärällä ratkaisulla, joka sopii täydellisesti niin bisnesmatkaajille, lomailijoille kuin reppureissaajillekin. Ihanteellinen mainoslahja matkailualan yrityksille ja tietoturvasta välittäville.

Korkkinen passitasku suojaa tietovarkauksilta mainoslahjaksi yrityksille

RFID-suojattu passitasku korkista suojaa henkilötietosi ja estää sähköiset taskuvarkaudet. Luonnonkorkista valmistettu laadukas passitasku sisältää kolme korttitaskua ja setelilokeron. Kompakti koko 14 x 10,5 cm mahdollistaa helpon kuljetuksen. Yrityksesi logo laserkaiverrettuna korkkipintaan tekee tuotteesta tyylikkään ja ympäristöystävällisen mainoslahjan, joka viestii vastuullisuudesta ja turvallisuudesta.

Passitaskun painatus korkista – kaiverrus, printti, siirtokuva

Suojaa passi ja kortit tyylikkäästi korkista valmistetulla RFID-suojatulla passitaskulla, johon painamme yrityksesi logon. Valitse painovärit brändinne mukaan ja lisää vaikuttava mainoslause. Laadukas ja kestävä mainostuote, joka sopii erinomaisesti messuille ja tapahtumiin. Osoita asiakkaillesi, että välität tietoturvasta samalla korostaen yrityksesi näkyvyyttä.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi