Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Stressilelut

/

Reds. Anti-stress Punainen
Reds. Anti-stress Punainen
Reds. Anti-stress Punainen

hi!dea™

REDS. Anti-stress

147334

Punainen REDS. Anti-stress -stressilelu on tehokas tapa lievittää stressiä ja jännitystä. Pisaran muotoinen PU-vaahtoinen lelu on mitoiltaan 65 x 110 x 65 mm. Tuotteeseen on saatavilla useita painatusvaihtoehtoja, kuten tampopainatus, UV-painatus ja laser. Kestävä materiaali takaa pitkäaikaisen käytön. Ihanteellinen valinta yrityslahjaksi tai mainostuotteeksi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Punainen

Reds. Anti-stress Punainen

Määrä

kpl

241,00 €

Stressilelu REDS. Anti-stress PU-vaahdosta yrityksen logolla stressinlievitykseen ja mainoslahjaksi

Stressilelut, kuten REDS. Anti-stress, ovat loistava tapa lievittää stressiä ja ahdistusta niin toimistossa, koulussa kuin kotonakin. Näppärän kokoinen stressilelu kulkee helposti mukana, ja sen puristelu auttaa rentoutumaan ja keskittymään paremmin. Mainoslahjaksi stressilelut sopivat erinomaisesti, sillä ne ovat käytännöllisiä ja pitkäikäisiä. Stressilelut ovat myös hauska ja toimiva tapa tuoda yrityksesi brändi esille.

REDS Anti-stress stressilelut - lisää yrityksen näkyvyyttä

REDS. Anti-stress -stressilelu on tehokas mainostuote, joka lievittää stressiä ja parantaa keskittymiskykyä. PU-vaahtomuovista valmistettu lelu on kevyt ja kestävä. Suuri painopinta-ala mahdollistaa yrityksen logon ja viestin näkyvän esilletuonnin. Stressilelun avulla yritys viestii välittävänsä henkilöstönsä hyvinvoinnista, mikä parantaa työtyytyväisyyttä ja -tehoa. Yrityslahjaksi soveltuva tuote jää positiivisesti asiakkaiden mieleen.

Stressilelun painatus tampolla, UV:lla tai laserilla

Tuo yrityksesi brändi esille tyylikkäästi REDS. Anti-stress -stressilelulla. Painata logosi tai iskulauseesi tuotteeseen tampopainatuksella, UV-painatuksella tai laserilla. Valitse väritys yrityksesi ilmeen mukaan. Tämä PU-vaahtoinen pisaran muotoinen stressilelu on täydellinen lahja tapahtumiin tai muistutus yrityksestäsi. Koko 65 x 110 x 65 mm. Tilaa omasi jo tänään!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi