Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Termosmukit

/

Rcs Rss Moderni Vakuumimuki Kannella Musta
Rcs Rss Moderni Vakuumimuki Kannella Musta
Rcs Rss Moderni Vakuumimuki Kannella Musta
Rcs Rss Moderni Vakuumimuki Kannella Musta
Rcs Rss Moderni Vakuumimuki Kannella Musta
Rcs Rss Moderni Vakuumimuki Kannella Musta

RCS RSS moderni vakuumimuki kannella

125086

RCS RSS vakuumimuki on täydellinen vaihtoehto, kun haluat antaa olennaisen ja huomiota herättävän yrityslahjan asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Vakuumimuki painatuksella ei pelkästään ole toimiva markkinointiväline, vaan myös vahvistaa yrityksesi ja sen sidosryhmien välistä suhdetta. Valitse mainoslahja, joka kestää aikaa ja muistuttaa vastaanottajaa yrityksesi arvoista ja yhteistyön merkityksestä. RCS RSS vakuumimuki on myös kohtuuhintainen ratkaisu liikelahjaksi, tarjoten laadukasta ja käyttökelpoista tavaraa pienellä budjetilla.

  • Painatustavat: laserkaiverrus, tampopainatus ja siirtokuvapainatus
  • Värivaihtoehdot: Musta, harmaa, valkoinen, sininen ja vihreä
  • Materiaali: kierrätetty ruostumaton teräs
  • Tilavuus: 420 ml

RCS RSS vakuumimuki sisältää läikkymistä estävä kansi, joka liukuu auki sulavasti. Mukissa on vakuumi kaksoisseinärakenne kierrätetystä ruostumattomasta teräksestä, mikä pitää juomat lämpiminä (3 tuntia) tai kylmänä (6 tuntia)..

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Rcs Rss Moderni Vakuumimuki Kannella Musta
Rcs Rss Moderni Vakuumimuki Kannella Kivihiilen
Rcs Rss Moderni Vakuumimuki Kannella Valkoinen
Rcs Rss Moderni Vakuumimuki Kannella Sininen
Rcs Rss Moderni Vakuumimuki Kannella Vihreä

Määrä

kpl

549,90 €

Käytännöllinen liikelahja - Vakuumimuki

RCS RSS vakuumimukissa materiaalina on laadukas kierrätetty ruostumaton teräs. RCS RSS vakuumimukin tilavuus on 420 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi juomiseen. RCS RSS vakuumimuki on sekä käytännöllinen että kestävä, ja se tekee siitä ihanteellisen lahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

RCS RSS vakuumimuki - Yrityslahja, joka tarjoaa näkyvyyttä

Vakuumimuki on tarpeellinen esine, minkä kaikki tarvitsevat arkipäivässä. Kun vakuumimukissa on yrityksen logo, mainoslause tai muu viesti, se jatkuvaa näkyvyyttä brändillesi. Siten RCS RSS vakuumimuki voi toimia hyvänä mainosvälineenä, kun lahjan vastaanottaja käyttää vakuumimukia tapahtumissa, kotona tai matkoilla. Kun mukit jaetaan työntekijöille tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne vahvistavat yrityksen identiteettiä. Liikelahjana annettu vakuumimuki jää yleensä käyttöön pitkäksi aikaa. Tämä tarkoittaa, että sen vaikutus ja näkyvyys jatkuvat kauemmin kuin monet muut mainoslahjat.

Käyttöä kestävä ja korkealaatuinen painatus - Vanno mukit

Personoidulla painatuksella voit tehdä RCS RSS vakuumimukista erityisen ainutlaatuisen. Lahjaan painatetaan esimerkiksi yrityksesi logo, iskulause tai jokin viesti, joka tekee liikelahjasta yksilöllisen ja unohtumattoman. Painatuksen avulla voit myös varmistaa, että yrityksesi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä jatkuvasti brändisi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi