Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Kauneudenhoito

/

Raspera. Lasi Kynsiviila Pinkki
Raspera. Lasi Kynsiviila Pinkki
Raspera. Lasi Kynsiviila Pinkki
Raspera. Lasi Kynsiviila Pinkki

hi!dea™

RASPERA. Lasi kynsiviila

159254

RASPERA-lasi kynsiviila on elegantti ja kestävä kauneudenhoitotuote. Saatavana vaaleanpunaisena, valkoisena tai sinisenä. Tyylikäs rasia tekee siitä täydellisen mainos- tai yrityslahjan. Kompakti koko 12 x 140 x 3 mm mahdollistaa helpon kuljetuksen. Laadukas lasimateriaali takaa pitkäikäisyyden ja hygieenisyyden. Hemmottele itseäsi tai yllätä yhteistyökumppanisi tällä tyylikkäällä lahjalla.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Pinkki

Raspera. Lasi Kynsiviila Pinkki
Raspera. Lasi Kynsiviila Läpinäkyvä
Raspera. Lasi Kynsiviila Vaaleansininen

Määrä

kpl

112,00 €

Lasi kynsiviila RASPERA kauneudenhoitoon omalla painatuksella

Raspera-lasi kynsiviila on kätevä ja tyylikäs ratkaisu kynsien hoitoon niin kotona, toimistolla kuin matkoillakin. Tämä laadukas viila soveltuu erinomaisesti kynsien muotoiluun ja ohennettujen kynsien siistimiseen. Kauniissa rasiassa toimitettava Raspera-viila on loistava lahja kauneudenhoitotuotteista pitävälle ystävälle tai vaikka itselle hemmotteluhetkiin. Saatavana vaaleanpunaisena, valkoisena ja sinisenä.

Kynsiviila RASPERA lasi mainoslahjana parantaa yrityskuvaa

RASPERA-lasiviila on tyylikäs ja kestävä mainostuote, joka sopii täydellisesti yrityksesi logolla varustettuna lahjana asiakkaillesi. Saatavana vaaleanpunaisena, valkoisena ja sinisenä 12 x 140 x 3 mm kokoisena rasiassa. Laadukas lasimateriaali takaa pitkäikäisen ja hygieenisen käytön. RASPERA-lasiviila on erinomainen valinta yrityksellesi, joka haluaa antaa käytännöllisen ja arvokkaan lahjan yhteistyökumppaneilleen.

Kynsiviilan painatus – personoi kauneudenhoitotuote yrityksellesi sopivaksi

Raspera-lasi kynsiviila – täydellinen mainostuote yrityksesi logolla ja värityksellä. Laadukas ja kestävä viila, johon voit lisätä iskulauseesi tai mainoslauseen. Ihanteellinen lahja tapahtumiin ja tilaisuuksiin, joka muistuttaa asiakkaitasi brändistäsi joka päivä. Saatavilla vaaleanpunaisena, valkoisena ja sinisenä. Toimitetaan tyylikkäässä rasiassa. Tilaa omasi jo tänään ja tuo yrityksesi esille tyylillä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi