Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Elektroniikka

/

Aktiivisuusrannekkeet

/

Prixton At801 -aktiivisuusranneke
Prixton At801 -aktiivisuusranneke
Prixton At801 -aktiivisuusranneke
Prixton At801 -aktiivisuusranneke
Prixton At801 -aktiivisuusranneke
Prixton At801 -aktiivisuusranneke
Prixton At801 -aktiivisuusranneke

Prixton

Prixton AT801 -aktiivisuusranneke

154675

Prixton AT801 -aktiivisuusranneke: IP67-vedenpitävä, värillinen kosketusnäyttö. Sykemittari, askellaskuri, unimonitori, Bluetooth-ilmoitukset. Yhteensopiva Android 4.4+ ja IOS 8.1+. USB-lataus, 7 päivän valmiusaika. Tyylikäs lahjapakkaus. Räätälöi yrityksesi logolla laserkaiverruksella. Täydellinen mainos- tai yrityslahja, joka edistää hyvinvointia ja pitää brändisi näkyvillä.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Prixton At801 -aktiivisuusranneke

Määrä

kpl

203,60 €

Prixton AT801 -aktiivisuusranneke omalla painatuksella

Aktiivisuusranneke on loistava lahja niin työ- kuin vapaa-ajankin tarpeisiin. Se soveltuu erinomaisesti yrityslahjaksi, palkinnoksi tai vaikka kannustimeksi liikkumiseen. Ranneke sopii niin toimistotyöntekijälle kuin aktiiviharrastajallekin, sillä se mittaa monipuolisesti päivittäistä aktiivisuutta ja unta. Aktiivisuusranneke on tyylikäs ja helppokäyttöinen lisä jokapäiväiseen hyvinvointiin ja terveyden seurantaan.

Prixton AT801 aktiivisuusrannekkeet lisäävät työhyvinvointia

Prixton AT801 -aktiivisuusranneke on IP67-vedenpitävä laite, joka sisältää värillisen 0,96 tuuman kosketusnäytön. Ranneke tarjoaa yrityksille monipuolisen mainoslahjavaihtoehdon, sillä se mittaa sykettä, askelia, etäisyyttä, kaloreita ja unta. Bluetooth 4.0 -ilmoitukset varmistavat saumattoman yhteyden Android- ja iOS-laitteisiin. Sisäänrakennettu 50mAh akku takaa jopa 7 päivän valmiusajan, ja ranneke toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa.

Aktiivisuusrannekkeen laserkaiverrusmahdollisuus monipuolistaa käyttöä

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäällä Prixton AT801 -aktiivisuusrannekkeella. Kaiverramme logosi ja iskulauseesi laitteeseen laserilla, jolloin ne erottuvat edukseen. Valitse rannekkeen väri yrityksesi brändin mukaan. Tämä IP67-vedenpitävä ranneke on täydellinen lahja tapahtumiin ja muistuttaa työntekijöitä sekä asiakkaita yrityksestäsi päivittäin. Tilaa omasi nyt ja anna brändisi näkyä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi