Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Kahvimukit

/

Pixi Mini Sublimaatiomuki
Pixi Mini Sublimaatiomuki
Pixi Mini Sublimaatiomuki
Pixi Mini Sublimaatiomuki
Pixi Mini Sublimaatiomuki

Unbranded

Pixi mini sublimaatiomuki

131809

Pixi -muki on oikea valinta, kun haluat antaa vaikuttavan ja huomiota herättävän liikelahjan asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Kahvimuki painatuksella ei ainoastaan ole toimiva markkinointiväline, vaan myös kohottaa yrityksesi ja sen sidosryhmien välistä liittoa. Valitse mainoslahja, joka kestää aikaa ja muistuttaa saajaansa yrityksesi arvoista ja yhteistyön tärkeydestä. Pixi -kahvimuki on myös kustannustehokas vaihtoehto liikelahjaksi, tarjoten hyvälaatuista ja käytännöllistä tavaraa maltillisin kustannuksin.

  • Painatustavat: sublimaatio
  • Värivaihtoehdot: Valkoinen
  • Materiaali: keramiikka
  • Tilavuus: 210 ml

Pixi -muki on pinnoitettu erityisesti sublimaatiota varten.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Pixi Mini Sublimaatiomuki

Määrä

kpl

164,50 €

Hyödyllinen liikelahja - Kahvimuki

Pixi -kahvimukissa materiaalina on laadukas ja kestävä keramiikka. Pixi -kahvimukin tilavuus on 210 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi nautiskeluun. Pixi -kahvimuki on sekä Upea että kestävä, ja se tekee siitä uskomattoman hyvän yrityslahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Pixi -kahvimuki - Yrityslahja, joka luo yhteisöllisyyttä

-kahvimuki on käytännöllinen mainoslahja, minkä kaikki tarvitsevat päivittäisessä arjessa. Kun -kahvimukissa on yrityksen tunnus, iskulause tai muu viesti, se luo jatkuvaa näkyvyyttä brändillesi. Siten Pixi kahvimuki voi toimia hyvänä mainosvälineenä, kun lahjan vastaanottaja käyttää -kahvimukia tapahtumissa, kotona tai reissuilla. Kun mukit jaetaan tiimille tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne lujittavat yrityksen brändiä. Mainoslahjana annettu kahvimuki jää useasti käyttöön pitkäksi aikaa. Se tarkoittaa, että sen vaikutus ja näkyvyys jatkuvat kauemmin kuin monet muut mainoslahjat.

Kestävä ja laadukas painatus - Vanno mukit

Personoidulla painatuksella voit tehdä Pixi -kahvimukista erityisen yksilöllisen. Voit lisätä siihen yrityksesi logon, iskulauseen tai jopa henkilökohtaisen viestin, joka tekee lahjasta henkilökohtaisen ja vaikuttavan. Painatuksen avulla voit myös varmistaa, että yrityksesi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä säännöllisesti brändisi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi