Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Laukut

/

Kylmälaukut

/

Perusmallinen Kylmälaukku Sininen, Harmaa
Perusmallinen Kylmälaukku Sininen, Harmaa
Perusmallinen Kylmälaukku Sininen, Harmaa
Perusmallinen Kylmälaukku Sininen, Harmaa
Perusmallinen Kylmälaukku Sininen, Harmaa

Perusmallinen kylmälaukku

124003

Kestävä 210D polyesterikylmälaukku pitää eväät raikkaana retkillä ja tapahtumissa. Tilavassa 5,7 litran laukussa on useita osastoja juomille ja ruoille. Saatavilla useissa väreissä, kuten sininen, musta, punainen ja vihreä. Painatusvaihtoehtoina silkkipaino, siirtokuva ja digitaalipaino. Täydellinen mainos- tai yrityslahja ulkoilusta nauttiville. Ei sisällä haitallista PVC:tä.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Sininen, harmaa

Perusmallinen Kylmälaukku Sininen, Harmaa
Perusmallinen Kylmälaukku Musta, Harmaa
Perusmallinen Kylmälaukku Punainen, Harmaa
Perusmallinen Kylmälaukku Vihreä, Harmaa

Määrä

kpl

561,60 €

Kylmälaukku yrityksen mainoslahjaksi ulkoiluun ja piknikille

Kylmälaukku on monikäyttöinen ratkaisu eväiden säilyttämiseen retkillä, urheilutapahtumissa ja piknikeillä. Tämä kätevä mainoslahja sopii erinomaisesti yritysten tapahtumiin, kesäjuhliin ja ulkoilmatapahtumiin. Kylmälaukun avulla ruoat ja juomat pysyvät raikkaana, oli sitten kyseessä perheen kesäretki, yrityksen virkistyspäivä tai urheilujoukkueen pelireissu. Laadukas ja tyylikäs kylmälaukku on käytännöllinen mainoslahja, joka muistuttaa saajaa yrityksestäsi pitkään.

Kylmälaukut yrityksille - tehosta brändiäsi ulkoilussa

Tämä monikäyttöinen 210D polyesterikylmälaukku pitää eväät viileinä retkillä ja tapahtumissa. 5,7 litran tilavuus ja useat osastot takaavat riittävästi säilytystilaa. PVC-vapaa materiaali on ympäristöystävällinen valinta. Painata yrityksesi logo näkyvästi useilla eri menetelmillä ja väreillä – tyylikäs mainos- tai yrityslahja, joka jää asiakkaiden mieleen.

Kylmälaukkujen painatus - logo siirtokuvana tai silkkipainona

Tee yrityksestäsi näkyvä kylmälaukulla, johon painetaan logosi ja iskulauseesi brändin väreissä. Tämä monikäyttöinen polyesterilaukku pitää eväät viileinä peleissä, piknikeillä ja leirintäalueilla. Tilava 5,7 litran laukku on täydellinen mainoslahja, joka muistuttaa asiakkaita yrityksestäsi tapahtumissa ja vapaa-ajalla. Valitse väri, painatus ja viesti – me hoidamme loput!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi