Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Laukut

/

Mainoskassit

/

NonWoven Kassit

/

Notting. Kuitukangaspussi (80 G/m²) Musta
Notting. Kuitukangaspussi (80 G/m²) Musta
Notting. Kuitukangaspussi (80 G/m²) Musta

hi!dea™

NOTTING. Kuitukangaspussi (80 g/m²)

145763

NOTTING kuitukangaspussi (80 g/m²) on tyylikäs ja kestävä mainostuote. Saatavilla useissa väreissä ja monipuolisilla painatusmahdollisuuksilla. Kuumasaumattu rakenne ja 38 cm sangat takaavat käytännöllisyyden. Koko 380 x 415 x 85 mm. Erinomainen valinta ympäristötietoiselle yritykselle lahja- tai mainostuotteeksi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Notting. Kuitukangaspussi (80 G/m²) Musta
Notting. Kuitukangaspussi (80 G/m²) Sininen
Notting. Kuitukangaspussi (80 G/m²) Punainen
Notting. Kuitukangaspussi (80 G/m²) Valkoinen
Notting. Kuitukangaspussi (80 G/m²) Vihreä
Notting. Kuitukangaspussi (80 G/m²) Beige

Määrä

kpl

330,00 €

NOTTING kuitukangaspussi yrityksen mainoslahjaksi NonWoven-kassien tuotekategoriasta

Kuitukangaspussit ovat monikäyttöisiä mainoslahjatuotteita, joita voidaan hyödyntää monenlaisissa tilanteissa. Niitä voi käyttää esimerkiksi kaupassa, messuilla ja tapahtumissa ostoskassina tai jakaa asiakkaille lahjakassina. Kuitukangaspussit sopivat myös päivittäiseen käyttöön esimerkiksi lounaskassina tai urheiluvaatteiden säilytykseen. Yritykset voivat painattaa pussin pintaan oman logonsa ja käyttää niitä näin tehokkaana mainosvälineenä.

NOTTING-kuitukangaskassit vahvistavat yrityksen brändiä ekologisesti

NOTTING-kuitukangaspussi (80 g/m²) on tyylikäs ja kestävä mainos- ja yrityslahja. Laadukas kuitukangas ja tukevat 38 cm sangat takaavat kestävyyden. Kuumasaumattu rakenne ja tilava koko (380 x 415 x 85 mm) tekevät pussista monikäyttöisen. Useissa väreissä saatavilla oleva NOTTING sopii jokaisen yrityksen ilmeeseen ja sen suureen painopinta-alaan saa näyttävästi esille yrityksen viestin.

Kuitukangaspussien monipuoliset painatusmahdollisuudet yrityksen näkyvyyden lisäämiseen

Notting-kuitukangaspussi on täydellinen valinta yrityksesi näkyvyyden lisäämiseen. Painata logosi tyylikkäästi pussiin ja korosta brändiäsi sopivilla väreillä. Lisää myös iskevä mainoslause herättämään huomiota. Laadukas ja monikäyttöinen Notting-pussi on loistava lahja niin tapahtumissa kuin yrityksen arjessakin. Tilaa omasi nyt ja anna yrityksesi loistaa!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi