Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Elektroniikka

/

Liittimet ja latauskaapelit

/

Mulan Kaksois Usb 2.0 -hubi
Mulan Kaksois Usb 2.0 -hubi
Mulan Kaksois Usb 2.0 -hubi
Mulan Kaksois Usb 2.0 -hubi
Mulan Kaksois Usb 2.0 -hubi
Mulan Kaksois Usb 2.0 -hubi
Mulan Kaksois Usb 2.0 -hubi

Unbranded

Mulan Kaksois USB 2.0 -hubi

137655

Mulan Kaksois USB 2.0 -hubi – 3 liitäntää, USB-A ja Type-C -kaapeli. Saatavilla valkoisena, sinisenä ja mustana. Kevyt ja kompakti ABS-muovinen hubi elektroniikkalaitteille. Personoitavissa tampopainatuksella, linssitarralla tai digipainatuksella. Ihanteellinen mainos- tai yrityslahja. Valmistettu PRC:ssä.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Mulan Kaksois Usb 2.0 -hubi
Mulan Kaksois Usb 2.0 -hubi
Mulan Kaksois Usb 2.0 -hubi

Määrä

kpl

312,00 €

Mulan Kaksois USB 2.0 -hubi yrityksen logolla elektroniikka mainoslahjaksi

Käytännöllinen Mulan Kaksois USB 2.0 -hubi on oiva mainoslahja yrityksille ja yksityishenkilöille. Tämä monikäyttöinen hubi mahdollistaa useamman laitteen samanaikaisen lataamisen ja tiedonsiirron, tehden siitä täydellisen valinnan niin toimistoon, kotiin kuin liikkuvallekin käyttäjälle. Kompakti koko ja tyylikäs design tekevät hubista myös tyylikkään lisän työpisteelle tai kotiin.

Mulan USB-hubit mainoslahjana parantavat yrityksesi näkyvyyttä

Mulan kaksois-USB 2.0 -hubi on monipuolinen mainoslahja, joka tarjoaa 3 USB-liitäntää sekä USB-A ja Type-C -kaapelit. Kevyt 14 gramman ABS-muovinen hubi on helppo kuljettaa mukana. Valittavana on useita värivaihtoehtoja ja painatusmenetelmiä yrityksen logon näkyvään esilletuontiin. Käytännöllinen lahja, joka pitää yrityksesi asiakkaiden mielessä päivittäin.

Painomahdollisuudet USB-hubiin - tampopainatus, linssitarra tai digipainatus

Tehosta yrityksesi näkyvyyttä tyylikkäällä Mulan Kaksois USB 2.0 -hubilla. Painata logosi tai iskulauseesi hubiin ja valitse väritys brändiisi sopivaksi. Tämä monikäyttöinen laite on täydellinen mainostuote tapahtumiin ja lahjaksi asiakkaille. Osoita, että yrityksesi on ajan hermolla ja välittää käytännöllisyydestä. Tilaa omalla painatuksella varustetut Mulan Kaksois USB 2.0 -hubit jo tänään!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi