Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Elektroniikka

/

Muu Elektroniikka

/

Moser. Bambu-keskitin, Jossa On 2 Porttia Natural
Moser. Bambu-keskitin, Jossa On 2 Porttia Natural
Moser. Bambu-keskitin, Jossa On 2 Porttia Natural

hi!dea™

MOSER. Bambu-keskitin, jossa on 2 porttia

158500

Bambuinen MOSER-keskitin kahdella USB-A ja yhdellä USB-C portilla mahdollistaa datansiirron tyylikkäästi ja ympäristöystävällisesti. Kompakti muotoilu sopii täydellisesti toimistoon tai kotiin. Kustomoitavissa laserkaiverruksella tai tampopainatuksella. Toimitetaan tyylikkäässä pahvirasiassa. Mitat 78 x 38 x 11 mm. Materiaali kestävää bambua. Valitse MOSER ja tee ympäristöteko laadusta tinkimättä!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Natural

Moser. Bambu-keskitin, Jossa On 2 Porttia Natural

Määrä

kpl

188,50 €

Bambukeskitin yrityksen logolla mainoslahjaksi työntekijöille ja asiakkaille

Käytännöllinen bambuinen USB-keskitin helpottaa arkea niin kotona kuin toimistolla. Kahden USB-A-portin ja yhden USB-C-portin ansiosta voit liittää useita laitteita samanaikaisesti tietokoneeseen. Tyylikäs ja ekologinen bambu sopii erinomaisesti niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. USB-keskitin on erinomainen mainoslahjaidea yrityksille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja ympäristöystävällisyyttä.

MOSER-bambuhubit lisäävät yrityksen näkyvyyttä ja brändiarvoa

MOSER bambu-keskitin tarjoaa yrityksellesi tyylikkään ja ympäristöystävällisen tavan jakaa mainoslahja, joka on sekä käytännöllinen että kestävä. Kahdella USB-A portilla ja yhdellä USB-C portilla varustettu keskitin mahdollistaa sujuvan datansiirron. Bambuinen runko tuo luonnonläheisen vivahteen työpisteelle. Keskittimeen on mahdollista painattaa yrityksesi logo usealla eri tekniikalla, jolloin se toimii näkyvänä mainoksena lahjan saajalle.

Painatus mahdollisuudet bambukuoriseen USB-keskittimeen

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi ja ympäristöystävällisesti bambuisella USB-keskittimellä. Painata logosi tai iskulauseesi keskittimeen ja valitse väritys yritysilmeesi sopivaksi. Tämä laadukas ja käytännöllinen mainos- ja yrityslahja sopii erinomaisesti esimerkiksi messuille tai tapahtumiin. Osoita asiakkaillesi, että välität sekä heistä että ympäristöstä.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi