Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Joulun Liikelahjat

/

Joululahjasetit

/

Moreto. Puusta Ja Metallista Valmistettu Viinisetti Korkkirasiassa Natural
Moreto. Puusta Ja Metallista Valmistettu Viinisetti Korkkirasiassa Natural
Moreto. Puusta Ja Metallista Valmistettu Viinisetti Korkkirasiassa Natural
Moreto. Puusta Ja Metallista Valmistettu Viinisetti Korkkirasiassa Natural

hi!dea™

MORETO. Puusta ja metallista valmistettu viinisetti korkkirasiassa

146502

Tyylikäs MORETO viinisetti - täydellinen yrityslahja jouluksi! Puuta ja metallia yhdistävä 4-osainen setti sisältää korkkiruuvin, sulkijan, kaatimen ja stopperin tyylikkäässä korkkirasiassa. Personoitavissa lasermerkinnällä tai painatuksella. Ekologinen valinta luonnonmateriaaleista. Tilaa nyt!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Natural

Moreto. Puusta Ja Metallista Valmistettu Viinisetti Korkkirasiassa Natural

Määrä

kpl

500,00 €

MORETO Puinen Viinisetti Yrityksen Joulun Mainoslahjaksi Korkkirasiassa

MORETO-viinisetti on tyylikäs lahja viininystävälle tai juhlatilaisuuteen. Se sopii erinomaisesti yrityslahjana asiakkaille tai työntekijöille. Viinisettiä voi käyttää kotona, mökillä tai piknikillä. Se on kätevä apuväline viini-iltoihin, juhliin ja illalliskutsuille. Korkkirasiassa oleva setti on helppo kuljettaa mukana ja säilyttää siististi. Laadukas viinisetti ilahduttaa niin aloittelevia kuin kokeneempiakin viiniharrastajia.

Moreto viinisetti joululahjana vahvistaa yrityskuvaa tyylikkäänä laadun tarjoajana

MORETO-viinisetti on tyylikäs ja käytännöllinen mainoslahja, joka yhdistää puun ja metallin kestävyyden. 4-osainen setti sisältää kaikki tarvittavat välineet viinin nauttimiseen, mikä tekee siitä arvokkaan lahjan asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Korkkirasiaan pakattu setti on helppo personoida yrityksen logolla useilla eri painotekniikoilla, kuten laserkaiverruksella tai tampopainatuksella. Kompakti koko (ø144 x 42 mm) helpottaa kuljetusta ja säilytystä.

Viinisetin painomahdollisuudet laserilla, siirtokuvalla ja silkkipainatuksella

Juhlaviin hetkiin tyylikkäästi! MORETO-viinisetti on täydellinen yrityslahja, johon logosi painetaan elegantisti laserilla. Valkoinen väri korostaa brändisi ilmettä. Lisää iskulauseesi korkkirasiaan silkkipainatuksella - se muistuttaa laadukkaasta palvelustanne. Viinisetti sopii erinomaisesti joulun liikelahjaksi tai merkkipäivän muistamiseen. Ympäristöystävällinen korkki ja puu viestivät vastuullisuudesta. Tee vaikutus asiakkaisiisi tällä monipuolisella setillä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi